Photoshop CC 2 Paket Arasındaki Fark Nedir?

Tombuldore

Hectopat
Daha fazla  
1617811661186.png
1617811676492.png

Çizim ile de uğraştığım için -sadece çizim değil- sağdaki benim seçimim olmalı diye düşünüyorum fakat aradaki fark azımsanmayacak kadar çok. Bu yüzden ihtiyaçlarım doğrultusunda ucuz olanı da seçebilir ve çizim için başka uygulama kullanabilirim.
Bu yüzden bu iki paket arasında Photoshop'un en belirgin farkları nelerdir bunu merak ediyorum.

Eki Görüntüle 962595 Eki Görüntüle 962596

Çizim ile de uğraştığım için -sadece çizim değil- sağdaki benim seçimim olmalı diye düşünüyorum fakat aradaki fark azımsanmayacak kadar çok. Bu yüzden ihtiyaçlarım doğrultusunda ucuz olanı da seçebilir ve çizim için başka uygulama kullanabilirim.
Bu yüzden bu iki paket arasında Photoshop'un en belirgin farkları nelerdir bunu merak ediyorum.

Planları karşılaştırın | Adobe Creative Cloud Fotoğraf planı
Sağdakinde 1 TB depolama alanı var ama soldakini seçmeniz daha iyi olur bence.
Eki Görüntüle 962595 Eki Görüntüle 962596

Çizim için ikisinde de uygulama var ve iPad desteği de var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı