Photoshop CC 2018 lighting effects sorunu

Fatherwanga256

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Photoshop CC 2018'e sahibim. Lighting effects i kulanmak için Edit > Preferences > Performance > Use Graphic Processor yapmam gerektiğini biliyorum ancak benim Intel HD Graphics 3000 ekran kartı var. Algılamıyor. Yani bazı özellikleri kullanamıyorum. İşlemcimin görülmesi (algılanması) için ne yapmam gerek? Yardım eder misiniz? (Yabancı kaynaklardan araştırdım NVIDIA ekran kartı için çözüm biliyorum ama benimki Intel)

Ekran Görüntüsü (95).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin ekran kartınızı PS desteklemiyor. Aşağıda desteklenmeyen kartların listesi;

Adobe Photoshop Unsupported Graphics Card Series

• AMD/ATI 100, 200, 3000, and 4000 series
  • nVidia GeForce 7000, 8000, 9000, 100, 200, 300 series
  • Older Intel HD Graphics (for example 2000, 3000, 4000 series) cards
Hepsiburada da KDV indirimi başladı. Uygun fiyata destekleyen bir ekran kartı satın alabilirsiniz.

Cevap için teşekkürler.Maalesef eski bir dizüstü bilgisayarım var.Bunun için harici ekran kartı almanın mantıksız olduğunu düşünüyorum.(Performans kaybı vb.) Eğer ilerleyen yıllarda inşallah alırsam yeni bir bilgisayar alırım.Tekrar cevap için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı