Photoshop çok yavaş çalışıyor

eğer ram 8 gb ise az 16 olmasını sağla birde bu tarz programlarda ne kadar ekran kartı önemli deseler de bence işlemci daha önemli ekran kartım dahili olmasına rağmen(intelin ekran kartı yani harici ekran kartı yok) her türlü adobe programını hızlı bir şekilde kullanıyor ve render alıyorum bilgisayar modelini sorarsanız Monster Huma serisinin i5 1135g7 işlemcili modeli 16 gb ram ve 512 gb ssd si var

Eğer RAM 8 GB ise az 16 olmasını sağla bir de bu tarz programlarda ne kadar ekran kartı önemli deseler de bence işlemci daha önemli ekran kartım dahili olmasına rağmen(Intel'in ekran kartı yani harici ekran kartı yok) her türlü Adobe programını hızlı bir şekilde kullanıyor ve render alıyorum bilgisayar modelini sorarsanız Monster Huma serisinin i5 1135G7 işlemcili modeli 16 GB RAM ve 512 GB SSD'si var

Bende 8 GB RAM var, birkaç ay sonra 16 GB RAM daha alacağım. Ancak işlemcimden kaynaklı bir sorun yok. Yüksek performans veriyor. Sadece Adobe programlarında böyle bir sorun yaşıyorum. Oyunlarda gayet hızlı ve akıcı şekilde oynuyorum.

Bilgisayar ısınmıyor, sadece programlar çok yavaş çalışıyor. Kafayı yemek üzereyim😭

Fotoğraf değil dostum, video atıyorum. Premiere Pro üzerinde de aynı sorun devam ediyor yani. Denedim, laptopumda aynı video 1 dakikadan kısa sürede açıldı ama bilgisayarda 2 dakikada anca okuyor.
SSD marka model nedir hocam?

Dosya Ekleri

• ssd sonuç .png
    ssd sonuç .png
    28,2 KB · Görüntüleme: 36
Dostum bana sonuçlar çok kötü gibi geldi. Bir de sen incele istersen.
Dostum diskin hakkın rahmetine kavuşmuş, bi irmik helvası yapın arkasından zahmet olmazsa.

Yine de bir şeylere bakmak istiyorum. Crystal Disk Info kurup ekranın fotosunu atın şu ayarı yaptıktan sonra.
Adsız.png

Bir de disk marka modeli istemiştim, zahmet olmazsa ☺️

Dostum diskin hakkın rahmetine kavuşmuş, bir irmik helvası yapın arkasından zahmet olmazsa.

Yine de bir şeylere bakmak istiyorum. CrystalDiskInfo kurup ekranın fotoğrafını atın şu ayarı yaptıktan sonra.
Eki Görüntüle 1950867

Bir de disk marka modeli istemiştim, zahmet olmazsa ☺️

Disk bulunamadı yazıyor. Nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-20 221156.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-20 221156.png
    69,7 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran görüntüsü new.png
    Ekran görüntüsü new.png
    37,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı