OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 22 Eylül 2020 #1 Photosop CS6'da çalışma yaparken renk olmadığını fark ettim, yani renk seçiyorum ama siyah beyaz gri tonlarında oluyor sadece, yeni sayfa açtığımda orada renkler oluyor, eskiden bu olmuştu ama bir şekilde çözmüş müydüm hatırlamıyorum.
Photosop CS6'da çalışma yaparken renk olmadığını fark ettim, yani renk seçiyorum ama siyah beyaz gri tonlarında oluyor sadece, yeni sayfa açtığımda orada renkler oluyor, eskiden bu olmuştu ama bir şekilde çözmüş müydüm hatırlamıyorum.
Çözüm M M my last mistake 22 Eylül 2020 Image/Mode bölümünden grayscale'dır büyük ihtimal onu RGB yapın.
M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 22 Eylül 2020 #2 Image/Mode bölümünden grayscale'dır büyük ihtimal onu RGB yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 23 Eylül 2020 #3 my last mistake dedi: Image/Mode bölümünden grayscale'dır büyük ihtimal onu Rgb yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dediğinizi yaptım ve oldu. Artı 0 Eksi
my last mistake dedi: Image/Mode bölümünden grayscale'dır büyük ihtimal onu Rgb yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dediğinizi yaptım ve oldu.