Daha fazla
- Profil Kapağı
- 1522248089
Photoshop ile mesela yuvarlak bir görselin içinde (örneğin top gibi düşünün) bir gölge oluşturmak istiyorum. Ama bu gölgeyi istediğim gibi oynatmak ve kaydırmak istiyorum. Oynatmak istiyorum dediğim de istediğim pozisyona getirip görselini almak. topun dışına taşmadan ama sadece topun içinde hareket edecek. mesela bu gölge ile hilal, yarım ay ya da komple dolduracak şekilde ayarlamak istiyorum. Gerekirse hilal, yarım ay ve diğerlerini ayrı katman olarak hazırlayıp görünürlüğünü açıp kapatabilirim de sorun değil. Sadece ben bunu nasıl yapabilirim?
Bir iki denemem oldu ama topun içinde kalamıyorum. Arkası temizlendiği için topun dışında kalıyor ve her denemeden sonra yeniden taşanları temizlemek zorunda kalıyorum. Mutlaka bunun bir yöntemi var gibi ama ben o kadar Photoshop uzmanı değilim maalesef
buradaki Photoshop guruları bana yardım edebilir umarım. Hatta bana açıklayıcı şekilde anlatırlarsa çok mutlu olurum
teşekkürler şimdiden
Bir iki denemem oldu ama topun içinde kalamıyorum. Arkası temizlendiği için topun dışında kalıyor ve her denemeden sonra yeniden taşanları temizlemek zorunda kalıyorum. Mutlaka bunun bir yöntemi var gibi ama ben o kadar Photoshop uzmanı değilim maalesef
Son düzenleyen: Moderatör: