Photoshop ile yetenekli biri ne yapabilir?

hakki_csharp

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. 12 yaşındayım. Adobe Photoshop konusunda bilgim var ve biraz da yetenekli olduğumu düşünüyorum. Sosyal medya için güzel tasarımlar yapabiliyorum ve bunu kazanca dönüştürmek istiyorum. Haftada 1-2 teklif gelse bile yeter fazla gelişmemiş 2000-10000 abone aralıklarındaki ve kapak fotoğrafları kötü olan kanallara yorum yapıyorum ama çıt yok. Önerebileceğiniz bir şeyler var mı site ya da şunu yap gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıldır manipülasyon, (gerçekçi tasarım) yapıyorum, Yetenek işi değil sana bağlı birşey,
Tabi içinde yaratıcı kişilik varsa işlerinde yardımcı olur. Şu an kendini geliştirmeye bak ve sadece bir program ile kalma illustrator indesign, premier, abobe after, daha fazlasını öğren, herşeyi öğren demiyorum ancak iş olanağın için yararına olacak.

Ve özellikle türkiye sektöründe tek bir alanda iş yapma zaten :D Bak 3 yıl oldu bir birikimim kazancım vizyonum var. Ancak toplasan yılda 250 300 tl kazanıyorum.
O yüzden geliştir yani şu an kazanacaksın diye birşey yok kendi geliştir yavaş yavaş, Zaman gelip geçer..

3 yıldır manipülasyon, (gerçekçi tasarım) yapıyorum, Yetenek işi değil sana bağlı birşey,
Tabi içinde yaratıcı kişilik varsa işlerinde yardımcı olur. Şu an kendini geliştirmeye bak ve sadece bir program ile kalma illustrator indesign, premier, abobe after, daha fazlasını öğren, herşeyi öğren demiyorum ancak iş olanağın için yararına olacak.

Ve özellikle türkiye sektöründe tek bir alanda iş yapma zaten :D Bak 3 yıl oldu bir birikimim kazancım vizyonum var. Ancak toplasan yılda 250 300 tl kazanıyorum.
O yüzden geliştir yani şu an kazanacaksın diye birşey yok kendi geliştir yavaş yavaş, Zaman gelip geçer..
Bionluk fiver gibi sitelerde kalıplı kaliteli bir örneğin, sunumun olmadıktan sonra kazanman zor, ve aktif olarak kendin uğraşman lazım, insanlara sen koşacaksın milyon tane insan var. Ortalama çoğu kişi oradan kazanmıyor bana yaver geldi 3 4 iş ile çalışmıştım, yani kısacası kendi geliştir ve bunu yay bu discord olur arkadaş ortamı olur işini anlat. Forumlara gir portfolyonu sun. Yavaş yavaş herşey

bilgisayarımın gücü yeterli olsa bende öğrenmek isterim para biriktireyim de bilgisayarıma upgrade yapayım bir yandan da harçlık çıkarayım diyordum.

discord olur arkadaş ortamı olur işini anlat.
arkadaş ortamında anlatamam çünkü yaşım belli youtubedan saçma videolar izleyip "olum bende yaparım ne abarttın yaaa" diyecekler ve sonra tartışmaya girince aram bozulacak. Discordda biraz yaymayı denedim birisi bir kere fiyat sordu sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı