Photoshop üzerinden cam tabloda bulunan yansıma nasıl yapılır?

Maalesef kıiullanmıyorum.
Glass texture PNG yazıp aratarak güzel bir tane seç indir. (Freepikden veya görsellerden bulabilirsin)
Daha sonra bu görseli tablonun üstüne at ve boyutlandır. Mükemmel oturması gerekmiyor.
Layers ya da Katmanlar kısmında indirdiğin cam görseli tablo görselinin bir üstünde olsun daha sonra iki katmanın arasına mousunu getir ve alt tuşuna basılı tut aşağı gösteren bir ok imleci göreceksin alta basılı tutmaya devam et ve sol tık yap.
Daha sonra yine layers - katmanlar kısmından cam görseline tıkla ve üst kısımda blending ayarları var Varsayılan olarak Normal yazar onu screen yapabilirsin ya da hepsini teker teker dene hangisi daha iyi uygulanırsa onu kullanabilirsin ardından biraz da opacity ile oynamanı tavsiye ederim. İyi çalışmalar.
tamamdır teşekkürler bilgiler için

Cam tablodakinin aynısı olmuyor yardım.

Glass texture PNG yazıp aratarak güzel bir tane seç indir. (Freepikden veya görsellerden bulabilirsin)
Daha sonra bu görseli tablonun üstüne at ve boyutlandır. Mükemmel oturması gerekmiyor.
Layers ya da Katmanlar kısmında indirdiğin cam görseli tablo görselinin bir üstünde olsun daha sonra iki katmanın arasına mousunu getir ve alt tuşuna basılı tut aşağı gösteren bir ok imleci göreceksin alta basılı tutmaya devam et ve sol tık yap.
Daha sonra yine layers - katmanlar kısmından cam görseline tıkla ve üst kısımda blending ayarları var Varsayılan olarak Normal yazar onu screen yapabilirsin ya da hepsini teker teker dene hangisi daha iyi

Cam tablodakinin aynısı olmuyor yardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı