Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar bu işe başlamak istiyorum. Ama nereden başlamam gerektiğini ve kullanmam gereken programı bilmiyorum. Bana yardım edebilir misiniz? Sistemim: R5 5600X, 4x8 3600 MHz CL14 RAM, 360mm sıvı soğutma. Yeteri kadar depolama.
Arkadaşlar bu işe başlamak istiyorum. Ama nereden başlamam gerektiğini ve kullanmam gereken programı bilmiyorum. Bana yardım edebilir misiniz? Sistemim: R5 5600X, 4x8 3600 MHz CL14 RAM, 360mm sıvı soğutma. Yeteri kadar depolama.
A AdnanHaydaroglu Picopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 17 Haziran 2021 #2 Araştırmak, araştırmak, araştırmak.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.999 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #3 Photoshop zaten bir programın adı. Direkt satın alıp amacını gösteren videolar ile öğrenmeye başlayabilirsin.
Photoshop zaten bir programın adı. Direkt satın alıp amacını gösteren videolar ile öğrenmeye başlayabilirsin.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #4 Silinen üye dedi: Araştırmak, araştırmak, araştırmak. Genişletmek için tıkla... Şu an araştırıyorum zaten.
Silinen üye dedi: Araştırmak, araştırmak, araştırmak. Genişletmek için tıkla... Şu an araştırıyorum zaten.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2021 #5 Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar bu işe başlamak istiyorum. Ama nereden başlamam gerektiğini ve kullanmam gereken programı bilmiyorum. Bana yardım edebilir misiniz? Sistemim: R5 5600X, 4x8 3600 MHz CL14 RAM, 360mm sıvı soğutma. Yeteri kadar depolama. Genişletmek için tıkla... Gereken program Adobe Photoshop. İsterseniz illustrator de kullanabilirsiniz.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar bu işe başlamak istiyorum. Ama nereden başlamam gerektiğini ve kullanmam gereken programı bilmiyorum. Bana yardım edebilir misiniz? Sistemim: R5 5600X, 4x8 3600 MHz CL14 RAM, 360mm sıvı soğutma. Yeteri kadar depolama. Genişletmek için tıkla... Gereken program Adobe Photoshop. İsterseniz illustrator de kullanabilirsiniz.
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 17 Haziran 2021 #6 Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar bu işe başlamak istiyorum. Ama nereden başlamam gerektiğini ve kullanmam gereken programı bilmiyorum. Bana yardım edebilir misiniz? Sistemim: R5 5600X, 4x8 3600 MHz CL14 RAM, 360mm sıvı soğutma. Yeteri kadar depolama. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir, Rendarda, Photoshopa en önemli ektendir.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar bu işe başlamak istiyorum. Ama nereden başlamam gerektiğini ve kullanmam gereken programı bilmiyorum. Bana yardım edebilir misiniz? Sistemim: R5 5600X, 4x8 3600 MHz CL14 RAM, 360mm sıvı soğutma. Yeteri kadar depolama. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir, Rendarda, Photoshopa en önemli ektendir.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #7 iKayraOnur dedi: Photoshop zaten bir programın adı. Direkt satın alıp amacını gösteren videolar ile öğrenmeye başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam çok pahalı kaçıyor. Benzer bir program yok mu? OPERATÖR GOD dedi: Ekran kartınız nedir, Rendarda, Photoshopa en önemli ektendir. Genişletmek için tıkla... Tek sıkıntı o zaten. İdareten GT 1030 kullanmaktayım.
iKayraOnur dedi: Photoshop zaten bir programın adı. Direkt satın alıp amacını gösteren videolar ile öğrenmeye başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam çok pahalı kaçıyor. Benzer bir program yok mu? OPERATÖR GOD dedi: Ekran kartınız nedir, Rendarda, Photoshopa en önemli ektendir. Genişletmek için tıkla... Tek sıkıntı o zaten. İdareten GT 1030 kullanmaktayım.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.999 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #8 cagancandas dedi: İsterseniz İllustrator'de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu program çizim için kullanılmıyor mu?
cagancandas dedi: İsterseniz İllustrator'de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu program çizim için kullanılmıyor mu?
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Haziran 2021 #9 1 adet Photoshop CC 2021 ve eğitim videoları. YT'de tonla var. Gelişmek ve arayüze hakim olmak için uygulamada zaman geçirmek lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
1 adet Photoshop CC 2021 ve eğitim videoları. YT'de tonla var. Gelişmek ve arayüze hakim olmak için uygulamada zaman geçirmek lazım.
Madarasan Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #10 Adobe tutorials by Daniel Walter Scott at Bring Your Own Laptop BYOL | Bring Your Own Laptop İngilizce ve para varsa bunun kurslarını bitir bilmediğin nokta kalmaz.
Adobe tutorials by Daniel Walter Scott at Bring Your Own Laptop BYOL | Bring Your Own Laptop İngilizce ve para varsa bunun kurslarını bitir bilmediğin nokta kalmaz.