Rendar alırken, Tüm işlem yükü Ekran kartındadır oyüzden o esnadada yetmeyebilir. İşlemci çok küçük yerlerde gerekir.
Tavsiyem, Bir 1650, 1650 süper.
Yada indirimden rx 5500xt bakının derim. 7Nm 8Gb bellek, Vs. f/p
Rendar alırken, Tüm işlem yükü Ekran kartındadır o yüzden o esnadada yetmeyebilir. İşlemci çok küçük yerlerde gerekir.
Tavsiyem, Bir 1650, 1650 Super.
ya da indirimden RX 5500XT bakının derim. 7nm 8 GB bellek, Vs. F/P
Rendar alırken, Tüm işlem yükü Ekran kartındadır oyüzden o esnadada yetmeyebilir. İşlemci çok küçük yerlerde gerekir.
Tavsiyem, Bir 1650, 1650 süper.
Yada indirimden rx 5500xt bakının derim. 7Nm 8Gb bellek, Vs. f/p
Kanka büyük sallıyor zaten. PS içinden hangi yükle çalışacağını seçiyorsun. Piyasadaki en leş kartlardan biriyle programı kullanan biri olarak daha bir kez performanstan şikayet etmedim. 100.000 tane fotoğrafı yüksek çözünürlük için renderlamayacaksan işlemci bile yeter.
Kanka büyük sallıyor zaten. PS içinden hangi yükle çalışacağını seçiyorsun. Piyasadaki en leş kartlardan biriyle programı kullanan biri olarak daha bir kez performanstan şikayet etmedim. 100.000 tane fotoğrafı yüksek çözünürlük için renderlamayacaksan işlemci bile yeter.
Video rander işleri ile ufak tefek uğraştığım için, Benim işlerimde Ekran kartı ağır basıyor.
İşlemci az kullanıyor.
Eğer fotoraf photo işleri farklı ise bilmem.
Ãevrimiçi olarak veya ücretsiz Photoshop mobil uygulamasıyla özel sahneler oluÅturmanın, karmaÅık düzenlemeler yapmanın ve görüntüleri birleÅtirmenin hızlı, yeni yollarını keÅfedin.
www.adobe.com
Ve ücretsiz Türkçe eğitim seti. Bir aralar ben de kullanmıştım.
Ama asıl öğrenme tavsiyem şu şekilde:
Önce araçların aşağı yukarı ne işe yaradığını ve temel bilgileri öğren. Ondan sonra proje bazlı öğrenmeye başla. Mesela bir proje yapmaya başla. Takıldığın yerleri de internetten araştırıp ilerle. Bazenleri iyi, kötü İngilizce gerekiyor ama. Her şeyin Türkçe açıklaması olmuyor. Veya daha iyi bir açıklama İngilizce yayınlanmış olabiliyor.