Photoshop da elimdeki PNG uzantılı dosyayı nasıl abr dosyasına nasıl çevirebilirim? YouTube'da aradım izlediğim videolarda önce şekli çiziyor. Elimde şekil var ama PNG formatında. Nasıl yapıldığını video olarak ekler misiniz?
Tabii anlatayım, bir png dosyasını fırça olarak tanımlamak için;
İlk olarak, png dosyasını CS6'da açıp: Düzen penceresinden Desen Tanımla'ya tıklıyoruz.
2) Açılan pencereden yeşil ile işaretlediğim yere fırçanın ismini giriyoruz, kırmızı ile işaretlediğim yerden ise işlemi onaylıyoruz.
3)B kısa yolu ya da direkt olarak araçlar menüsünden fırçayı seçtikten sonra; Kırmızı ile işaretlediğim ok'a tıkladıktan sonra açılan pencerede en altta desen olarak tanımlı olacaktır.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Fırça olarak tanımladı iseniz sorun değil bmp olduğunu buraya yazdıktan sonra fark ettim. Gönderiyi düzenleme zaman sınırı dolduğu için düzenleme yapamadım. Nasıl yapıldığını adım adım anlatırsanız sevinirim. Çünkü elimde bu türden çok dosya var. Nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum.
Tabii anlatayım, bir png dosyasını fırça olarak tanımlamak için;
İlk olarak, png dosyasını CS6'da açıp: Düzen penceresinden Desen Tanımla'ya tıklıyoruz.
2) Açılan pencereden yeşil ile işaretlediğim yere fırçanın ismini giriyoruz, kırmızı ile işaretlediğim yerden ise işlemi onaylıyoruz.
3)B kısa yolu ya da direkt olarak araçlar menüsünden fırçayı seçtikten sonra; Kırmızı ile işaretlediğim ok'a tıkladıktan sonra açılan pencerede en altta desen olarak tanımlı olacaktır.