aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 28 Mart 2023 #41 Furkan GRFN dedi: Maalesef ekran kaydını almamıştım. Çünkü SSD doluydu hocam Şöyle bir şey var sadece. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oradan olabilir evet. PNG olarak alıyorum hep. Genişletmek için tıkla... Fenasın, Benny Productions görse kıskanır (!)
Furkan GRFN dedi: Maalesef ekran kaydını almamıştım. Çünkü SSD doluydu hocam Şöyle bir şey var sadece. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oradan olabilir evet. PNG olarak alıyorum hep. Genişletmek için tıkla... Fenasın, Benny Productions görse kıskanır (!)
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 28 Mart 2023 #42 aKuu dedi: Fenasın, Benny Productions görse kıskanır (!) Genişletmek için tıkla... Hocam Dünya da bilmiyorum da, TR'de üstüme tanımıyorum açıkçası. EGO gibi gözükmez umarım.
aKuu dedi: Fenasın, Benny Productions görse kıskanır (!) Genişletmek için tıkla... Hocam Dünya da bilmiyorum da, TR'de üstüme tanımıyorum açıkçası. EGO gibi gözükmez umarım.
FaLCoNn76 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #43 Emek var emek cidden hayran kaldım.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 28 Mart 2023 #44 iPad’e ekledim harika oldu.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 28 Mart 2023 #45 reddline dedi: iPad’e ekledim harika oldu.Eki Görüntüle 1717541 Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok iyi ortalamışsınız hocam.
reddline dedi: iPad’e ekledim harika oldu.Eki Görüntüle 1717541 Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok iyi ortalamışsınız hocam.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 28 Mart 2023 #46 Furkan GRFN dedi: Hocam Dünya'da bilmiyorum da, TR'de üstüme tanımıyorum açıkçası. EGO gibi gözükmez umarım. Genişletmek için tıkla... Hocam Dünya biraz fazla kapsamlı olur ama TR'de mümkün olabilir
Furkan GRFN dedi: Hocam Dünya'da bilmiyorum da, TR'de üstüme tanımıyorum açıkçası. EGO gibi gözükmez umarım. Genişletmek için tıkla... Hocam Dünya biraz fazla kapsamlı olur ama TR'de mümkün olabilir
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 28 Mart 2023 #47 aKuu dedi: Hocam Dünya biraz fazla kapsamlı olur ama TR'de mümkün olabilir Genişletmek için tıkla... Yok genel olarak bildiğim çok var benden iyi fakat türkiye de rastlamadım. Bilmiyorum belki de vardır.
aKuu dedi: Hocam Dünya biraz fazla kapsamlı olur ama TR'de mümkün olabilir Genişletmek için tıkla... Yok genel olarak bildiğim çok var benden iyi fakat türkiye de rastlamadım. Bilmiyorum belki de vardır.
Can_Shelby Centipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #48 Furkan GRFN dedi: Merhaba arkadaşlar, konunun bir amacı yok. Photoshop'da yaptığım en iyi çalışmamı paylaşmak ve değerlendirmelerinizi almak istedim. Eki Görüntüle 1717519 Genişletmek için tıkla... vay babayı... enteresan
Furkan GRFN dedi: Merhaba arkadaşlar, konunun bir amacı yok. Photoshop'da yaptığım en iyi çalışmamı paylaşmak ve değerlendirmelerinizi almak istedim. Eki Görüntüle 1717519 Genişletmek için tıkla... vay babayı... enteresan
Speddy01 Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #49 Furkan GRFN dedi: Merhaba arkadaşlar, konunun bir amacı yok. Photoshop'da yaptığım en iyi çalışmamı paylaşmak ve değerlendirmelerinizi almak istedim. Eki Görüntüle 1717519 Genişletmek için tıkla... Hocam bana biraz sacma geldi mesela niye havadalarki
Furkan GRFN dedi: Merhaba arkadaşlar, konunun bir amacı yok. Photoshop'da yaptığım en iyi çalışmamı paylaşmak ve değerlendirmelerinizi almak istedim. Eki Görüntüle 1717519 Genişletmek için tıkla... Hocam bana biraz sacma geldi mesela niye havadalarki
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 28 Mart 2023 #50 Furkan GRFN dedi: Değerlendirmelerinizi almak istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam yapıyorsunuz bu sporu. On numara olmuş.
Furkan GRFN dedi: Değerlendirmelerinizi almak istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam yapıyorsunuz bu sporu. On numara olmuş.