- Makaleler
- 3
Maalesef ekran kaydını almamıştım. Çünkü SSD doluydu hocamŞöyle bir şey var sadece.
Oradan olabilir evet. PNG olarak alıyorum hep.
Fenasın, Benny Productions görse kıskanır
Maalesef ekran kaydını almamıştım. Çünkü SSD doluydu hocamŞöyle bir şey var sadece.
Oradan olabilir evet. PNG olarak alıyorum hep.
Hocam Dünya da bilmiyorum da, TR'de üstüme tanımıyorum açıkçası. EGO gibi gözükmez umarım.Fenasın, Benny Productions görse kıskanır(!)
Gerçekten çok iyi ortalamışsınız hocam.iPad’e ekledim harika oldu.Eki Görüntüle 1717541
Hocam Dünya biraz fazla kapsamlı olur ama TR'de mümkün olabilirHocam Dünya'da bilmiyorum da, TR'de üstüme tanımıyorum açıkçası. EGO gibi gözükmez umarım.
Yok genel olarak bildiğim çok var benden iyi fakat türkiye de rastlamadım. Bilmiyorum belki de vardır.Hocam Dünya biraz fazla kapsamlı olur ama TR'de mümkün olabilir![]()
vay babayı... enteresanMerhaba arkadaşlar, konunun bir amacı yok. Photoshop'da yaptığım en iyi çalışmamı paylaşmak ve değerlendirmelerinizi almak istedim.
Eki Görüntüle 1717519
Hocam bana biraz sacma geldi mesela niye havadalarkiMerhaba arkadaşlar, konunun bir amacı yok. Photoshop'da yaptığım en iyi çalışmamı paylaşmak ve değerlendirmelerinizi almak istedim.
Eki Görüntüle 1717519
Değerlendirmelerinizi almak istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.