Photoshop'ta grafik tablet ters dönüyor

KHONSHU1

Hectopat
Daha fazla  
Ben şimdi solağım ve grafik tabletler genelde sağlaklar için olduğu için sağ elinizle çizerken sol elle tuşlara basarsınız diye tuşlar solda. Bende kendi tabletimde tuşlar sağda dursun sağ elimle kullanırım diye kendi yazılımından bunu 180 derece çevirdim ve tableti ters çevirdim. Böylece tabletin asıl yukarısı aşa asıl aşağısı yukarısı oldu başka programlarda bir sıkıntı yok hep tabletin yazılıma göre çalışıyor ama Photoshop'ta bu Photoshop'un artık kendi içinde bu tabletler için ayarı mı var bilmiyorum. Bulamadım ama kendi kendine kalem Photoshop'un üzerine gelince Photoshop tersten çiziyor benim ayar bunda bir işe yaramıyor bu Photoshop'ta y yi nasıl terse çevirebilirim diye bakındım ama bir türlü bulamadım. Bu iş nasıl çözülür bir bilginiz var mı?

Tablet marka modeline göre sürücüsünde Tablet/Display/Screen veya Mapping gibi bir seçenek altında rotation 0 90 180 270 gibi seçenek olması gerek.

Photoshop içinden önce sürücüde çözmen gerekli, PS sürücü ve sistem ne derse onu işler.

Tablet marka modeline göre sürücüsünde Tablet/Display/Screen veya mapping gibi bir seçenek altında rotation 0 90 180 270 gibi seçenek olması gerek.

Photoshop içinden önce sürücüde çözmen gerekli, PS sürücü ve sistem ne derse onu işler.

Zaten yazdığım gibi tabletin ayarı 180 derece çevrili. Windows Ink functionda kapalı tabletin sürücüsünden. Photoshop'ta oluyor bu durum sadece onun dışında bir sıkıntı yok. Ama eyvallah yardımın için.

Zaten yazdığım gibi tabletin ayarı 180 derece çevrili. Windows Ink functionda kapalı tabletin sürücüsünden. Photoshop'ta oluyor bu durum sadece onun dışında bir sıkıntı yok. Ama eyvallah yardımın için.
Rica ederim. Kendi programından "sol/sağ" el için seçtin onda problem yok, lakin sistem açısından ters çevirdiğini anlayamaması diye bir durum yok. Programının ekran görüntülerini paylaşman işe yarar, ne dersin? Gözden kaçan bir şeyler olabilir zira.

Pshop'un kırık iste düşük veya üst versiyon ile dener misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı