PHP destek sistemi yapımı serisi

224629

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır bayağı bir uzun zamandır video çekmiyordum :)
artık video çekimlerine yeniden başlıyorum. İlk videomuzda PHP ile bir destek sistemi yapacağız.
Videolarımız ilk önce HTML tasarım daha sonra PHP programlama ile gidecektir.
Hiçbir şeyi önceden hazırlamıyorum. Tamamen birlikte yapıyoruz. Aklımıza ne gelirse, gözümüze hangisi güzel gelirse onları yapıyoruz.
Eğer sizin önerileriniz veya sistemde şunlarda olsun dedikleriniz varsa yorumlarda belirtebilirsiniz.

PHP destek sistemi # bölüm - 1

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kaynak dosyaları: https://kodlattir.com/uploads/projects/ticket-1.rar

Son düzenleyen: Moderatör:

destek (ticket) sistemi serisi - bölüm 2​

Destek (ticket) sistemi serisinde bu videoda şifremi unuttum, şifremi yenile sayfalarını yapacağız.
Merhaba arkadaşlar,

PHP destek (ticket) sistemi serisi - bölüm 2 videosunu yayınladım.

Bu videoda şifremi unuttum ve şifremi yenile sayfalarını yaptım.

Aslında bu videoyu ilk videeo ile birleştirecektim fakat video süresi çok uzun olduğu için istemedim.

Bundan sonraki videoları Max 15 Dk'lık serilerle yapacağım.

Kaynak dosyaları her zamanki gibi videonun altında bulunuyor.

yorum atarak veya [email protected] adresine önerilerinizi veya istediğiniz herhangi bir özellik varsa onları yazabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kaynak dosyalar: https://kodlattir.com/uploads/projects/ticket-2.rar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı