David M. Boren
Hectopat
Daha fazla
Bütün sonuçları yazdırdığınız SQL sorgusuna şunu ekleyin:
Kod:WHERE td_ekleyen = '{$_SESSION["register_eposta"]}'
Kodlar arasında bunu "if" döngüsü içerisinde kontrol etmişsiniz zaten?
"$islem2" değişkeni altında.
<div class="alert alert-danger error" role="alert">[/U][/U]
<h4>Böyle bir numara zaten var!</h4>
<p>Lütfen farklı değerler girerek tekrar deneyiniz...</p>
</div>
AND td_ekleyen = '{$_SESSION["register_eposta"]}
Evet, dikkatim dağınık biraz bugün kusura bakmayın. Meşgulüm baya mantıklı düşünemiyorum. O sorgunun "sorgu2" değişkeninin içerisindeki sorgunun sonuna aşağıdaki kodu eklemeyi deneyin.
Bu iş görmezse sorgu2'nin "execute" kısmına da ekleyebilirsiniz. Sonucu paylaşın, biraz geç dönebilirim, işlerim var da.Kod:AND td_ekleyen = '{$_SESSION["register_eposta"]}
Nasıl isterseniz. Rica ederim, herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız konuya yazınız veya yeni bir konuda etiketlemeniz yeterli. Yeni bir Android uygulaması projesinde çalıştığım için yoğunluktan açıkçası kafam almıyor bazı şeyleri ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ek olarak preg_match ile telefon numarası yapısını falan kontrol etmeyi unutmayın, yoksa kötü sonuçlar doğurabilir. Bunu her veri için yaparsanız fena olmaz.
Bahsettiğiniz şeyler listeleme sayfasında karşılaştığınız sorun mu? Tam anlayamadım. Telefon ekle kısmını da sanırım farklı bir sayfada açmak istiyorsunuz? Daha açıklayıcı olabilir misiniz? Tam anlayamadım sorununuzu. Ek olarak o verilerin value'sini öğeyi denetle veya curl işlemi ile kandırılıp farklı veriler yollanabilir. Örneğin cinsiyeti yerine ben saçma kelimeler yazıp yollayabilirim, bunu da sorgulamadan direk DB'ye kaydeder, haliyle kontrolleri yapmanız açıkçası bilişim hayatında gerekli bir konu.
header("Location: http://localhost");
$veri = trim($_POST["td_dt"]); // 2016-11-09
$zaman = new DateTime($veri);
echo $zaman->format('d.m.Y'); // 09.11.2016
echo $zaman->format('d-m-Y'); // 09-11-2016