Semih Gül Kilopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 242 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2015 #11 Teşekkürler arkadaşlar. SESSION kullanarak sorgularla ayarladım. Konu kapatılabilir.
Bulut Uzer Kilopat Katılım 2 Ocak 2013 Mesajlar 848 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Senior Full Stack Developer 8 Haziran 2015 #12 Session niye kullandın? Bu kadar kolay bir durum için. Yaptığın çalışmadan biraz bahsedersen daha düzgün bir yol kullanılabilir.
Session niye kullandın? Bu kadar kolay bir durum için. Yaptığın çalışmadan biraz bahsedersen daha düzgün bir yol kullanılabilir.
Semih Gül Kilopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 242 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2015 #13 İlginize teşekkür ederim fakat şuan amacım doğrultusunda site işliyor. Benim izlediğim yol farklıymış. Bu bakımdan Session tercih etmem gerekti.
İlginize teşekkür ederim fakat şuan amacım doğrultusunda site işliyor. Benim izlediğim yol farklıymış. Bu bakımdan Session tercih etmem gerekti.
Bulut Uzer Kilopat Katılım 2 Ocak 2013 Mesajlar 848 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Senior Full Stack Developer 8 Haziran 2015 #14 Anladım açıkçası hiç önermiyeceğim bir yolu kullanarak ilerlemişsiniz.
Semih Gül Kilopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 242 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2015 #15 Sanırım öyle. Fakat şu dakikadan sonra oynamak istemiyorum.