Çözüldü PHP nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

stalwartx

Hectopat
Arkadaşlar, selam PHP öğrenmeyi düşünüyorum mesela aklımda otomail kodlamak gibi bir şey var otomailden kastım mesela bir şirket var ve kampanyalar hakkında email ile bilgilendiriyor otomatik olarak dbden epostalara spam atmayacak şekilde gönderici kodlamaktan falan bahsediyorum bu PHP ile mümkün olur mu? Ve bilen arkadaşlar eğitimi internet üzerinden aldıysalar kimden aldıklarını yazarsalar sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Temel PHP eğitimi için Tayfun Erbilen'in udemy üzerindeki PHP kursu ile başlıyabilirsin. PHP'nin temellerini öğrendikten sonra yapmak istediğin projeye göre farklı konularıda öğrenirsin.
Temel PHP eğitimi için Tayfun Erbilen'in udemy üzerindeki PHP kursu ile başlıyabilirsin. PHP'nin temellerini öğrendikten sonra yapmak istediğin projeye göre farklı konularıda öğrenirsin.

Çözüm
PHP bu tip şeyler için gerçekten iyi bir tercih olacaktır.
Tayfun ERBİLEN ile başlamanızı öneriyorum.
Daha sonra framework öğrenmeniz gerekiyor.
Laravel in mail eklentileri sizin için çok iyi olacaktır.
Türkçe kaynak olarak Codeigniter Hocası kanalını önerebilirim. Kanal adına takılmayın. Laravel dersleri mevcut.
İngiliceniz var ise Laracasts Laravel için en iyi kaynaktır diyebilirim.

Arkadaşlar, selam PHP öğrenmeyi düşünüyorum mesela aklımda otomail kodlamak gibi bir şey var otomailden kastım mesela bir şirket var ve kampanyalar hakkında email ile bilgilendiriyor otomatik olarak dbden epostalara spam atmayacak şekilde gönderici kodlamaktan falan bahsediyorum bu PHP ile mümkün olur mu? Ve bilen arkadaşlar eğitimi internet üzerinden aldıysalar kimden aldıklarını yazarsalar sevinirim.

Rıza Çelik´in “A´dan Z´ye PHP” kitabını tavsiye ederim.

Udemy'den öğrenebilirsin ama. PHP'den önce HTML + CSS + bootstrap 4'ü öğrenmeni öneririm. PHP tek başına bir işe yaramaz.

Bu gün HTML ile tablo oluşumu yazılar işte şartlandırmalar v. S öğrendim emrah yüksel adlı hocadan gayet güzeldi PHP geçtim echo print gördüm ve kafam ağrıdı bıraktım yarın devam edeceğim.

Bu gün HTML ile tablo oluşumu yazılar işte şartlandırmalar v. S öğrendim emrah yüksel adlı hocadan gayet güzeldi PHP geçtim echo print gördüm ve kafam ağrıdı bıraktım yarın devam edeceğim.
Bende Emrah Yüksel'den HTML+CSS+BOOTSTRAP 4 kursunu bitirmiştim. Yine Emrah Yüksel'in kursuyla PHP'de yarıya kadar gelmşitim. Sonra bıraktım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı