ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar PDO yazmıyorum, soru açık mesajlaşma sistemi kurmak istiyorum. Biraz uğraştım zorladı ama biraz yardımcı olacak abilerim var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2021
Arkadaşlar PDO yazmıyorum, soru açık mesajlaşma sistemi kurmak istiyorum. Biraz uğraştım zorladı ama biraz yardımcı olacak abilerim var mı?
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2021 #2 Mesajlaşma gibi eş zamanlı uygulamalar Socket ile oluyor diye biliyorum.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 17 Nisan 2021 #3 Tam olarak senin istediğin sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tam olarak senin istediğin sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #4 Berkay Davas dedi: Tam olarak senin istediğin sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam messenger gibi istiyorum. (Video messengere benziyormuş yalnız benim js bilgim ve CSS bilgim pek yok kafa karıştırıcı ) En iyisi sadece PHP kısmını bulup bakayım.
Berkay Davas dedi: Tam olarak senin istediğin sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam messenger gibi istiyorum. (Video messengere benziyormuş yalnız benim js bilgim ve CSS bilgim pek yok kafa karıştırıcı ) En iyisi sadece PHP kısmını bulup bakayım.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 17 Nisan 2021 #5 ogingsan dedi: En iyisi sadece PHP kısmını bulup bakayım. Genişletmek için tıkla... Sadece PHP ile yapamazsın. JS ve CSS kullanman gerek.
ogingsan dedi: En iyisi sadece PHP kısmını bulup bakayım. Genişletmek için tıkla... Sadece PHP ile yapamazsın. JS ve CSS kullanman gerek.