PHP Regular Expression Not Found Hatası

ErdemSağlam

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2018
Mesajlar
137
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, PHP dosya yüklerken dosya isminde Türkçe karakter olsun istemiyorum. Bunun için yazdığım kodlar ekran alıntısında mevcut. Ama bu (Fatal error: Uncaught Error: Class 'RegExp' not found in C:\AppServ\www\eticaret\nedmin\netting\islem.php:42 Stack trace: #0 {main} thrown in C:\AppServ\www\eticaret\nedmin\netting\islem.php on line 42) hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

tech.png
 
O şahısla iletişime geçiyor olabilmeniz lazım Udemy kursunda destek sağlıyor diye biliyorum. Yazdığı projeyi bilmediğim için o class nerededir bilemem. VSCode kullanarak arayabilirsiniz anca.
Kendisi zaten eklemiyor öyle bir class. Türkçe karakter işlemini bir yerden bulduğu hazır fonksiyon ile yapabilirsiniz diyor. Ben o dediği fonksiyonun bulunduğu dosyayı ekledim ve yaptım. Ama kodu anlayamadığım kullanmak istemedim ve kendim yazmak istedim nihayetinde hata aldım, uğraşşamda çözemedim. Kendisine ulaşsam bile çözüm üreteceğini zannetmiyorum
Arkadaşlar özel karakter sorununu ekran alıntısındaki kodlar ile çözebilirsiniz. Düzenli ifadeler ile yapamadım ama bu da işinizi görür. Ayrıca düzenli ifadeler ile yapan olursa lütfen buraya bıraksın.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2020-10-30 010922.png
    Ekran görüntüsü 2020-10-30 010922.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı