orjinal dosyanın yedeğini aldın değil mi? (dosya içeriğini geri yüklemek için ) aynısı bana da olmuştu baya bir stress altına girmiştim.Çünkü bir not arşivim vardı.
Aklıma bir çözüm daha geliyor.
Ama bu sefer elinde veritabanın bir yedeği olmalı...
Bunu herhangi bir Database editörü yazılımında açıp oradan kullanıcı adı ve şifresini bulabilir yada sıfırdan bir boş veritabanı dosyası oluşturup bunu phpAdmine import (içeri ekleme) edebilirsin.Aklıma başka bir çözüm yolu gelmiyor.
orjinal dosyanın yedeğini aldın değil mi? (dosya içeriğini geri yüklemek için ) aynısı bana da olmuştu baya bir stress altına girmiştim.Çünkü bir not arşivim vardı.
Aklıma bir çözüm daha geliyor.
Ama bu sefer elinde veritabanın bir yedeği olmalı...
Bunu herhangi bir Database editörü yazılımında açıp oradan kullanıcı adı ve şifresini bulabilir yada sıfırdan bir boş veritabanı dosyası oluşturup bunu phpAdmine import (içeri ekleme) edebilirsin.Aklıma başka bir çözüm yolu gelmiyor.
I have intalled phpmyadmin recently in my system. Now I lost its username and password. I tried the below methods for login. in etc/phpmyadmin/config.inc.php I activated the AllowNoPassword $cfg['
I have a local host running on XAMPP on a Mac. At some point I set a password in phpMyAdmin which I've ow forgotten. Can anyone help me get back into phpMyAdmin? I've followed a ton of tutorials bu...