Bu linkteki gitar iyi midir sizce?
Marka olarak ben hiç duymadim, zaten yeniyim gitarlar konusunda da,
Gitarin incelemesi de şu videoda
Peki konuyla ufak bağlantılı bir soru soracağım, kişisel biraz.Hocam şimdi şöyle marka olarak kötü diyebiliriz. İşçilik, malzeme ve manyetik kalitesi olarak bir İbanez bir Jackson olamaz tabikide fakat yaşadığınız şehirde büyük bir müzik dükkanı varsa gidip denemek gerek. Sound olarakta ucuz strat soundu. Ek bir bilgi daha o kadar ucuz bir gitarı o kadar pahalı bir amfiye takıp çalmamak gerek. Bunu alacak adamın bütçesi bellidir. Ona göre bir amfi tercihi yapılmalıdır fakat genelde müzik kanalları olabildiğince iyi bir amfiye bağlar ki gitardan tam verim alabilsinler.
Özellikle yeni başlayan birisi için klavye ve sap rahatlığı çok önemlidir ki bunu düşük bütçeli gitar üreticileri pek başarılı yapamıyor. Bu sefer sen o saptan dolayı çalamayınca hem hevesin kaçıyor hemde ben yeteneksizim gibi düşüncelere kapılıp uzaklaşıyorsun gitardan.. Bu tarz ucuz gitarlar alınacaksa bir müzik dükkanınca önce denenmeli. Sapı klavyesi vs. rahat geliyorsa üstüne verdiği sound'da sizi tatmin ediyorsa o zaman alınmalı.
Hocam HSH veya HSS bir gitar bakabilirsiniz. Sesin birden distortion birden clean olması için ek ekipmanlara ihtiyacınız var ki zahmetli iş..Peki konuyla ufak bağlantılı bir soru soracağım, kişisel biraz.
Ben asosyal biriyim, müzik dinlemem pek. Sosyalleşmek için, artık bu asosyallik durumundan çıkmak için elektro gitar'a başlamaya karar verdim(tabii bir surec icinde oldu bunlar).
Adamlar diyorki rock/metal ise humbucker al, diğer tarzda ise single al diyorlar, işte blues falan neyse ondan(o kadar alakam yok işte)
Benim müzikle alakam depresyon müzikleri kadar onlarda nadir aslkdjaskla
O yüzden ben hangi tarz calicagimi bilmiyorum buda beni daha cok depresyona sokuyor akjlsdhaskjlhdkashljk
Ben gitarin bağırmasını seviyorum, sesinin birden incelmesini kalınlaşmasını seviyorum. Bu durumda bana rock metal yap diyorlar fakat adamların müzik klipleri hoşuma gitmemekle beraber tek hoşuma giden gitarin sesi.
Diğer yandan duman adli grubuun ah ve helal olsun solosu çok hoşuma gitti, bunun mixi yok mu arkadaş yaw![]()
Hocam HSH veya HSS bir gitar bakabilirsiniz. Sesin birden distortion birden clean olması için ek ekipmanlara ihtiyacınız var ki zahmetli iş.
Güzel bir modeldir hocam HSS olduğundan hem Hard rock hemde blues jazz yapabilirsiniz.Ibanez GSA60 nasildir?
Her muzik tarzina uyum saglayabilecegini okudum.
Güzel bir modeldir hocam HSS olduğundan hem Hard rock hemde blues jazz yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.