Sistemi baştan kurup driver booster olmadan da denemiştim yine mavi ekran veriyor. Ve genelde Hunt Showdown oynadığımda oluyor bu.Driver booster zaten mavi ekran hatalarını yapıyor sistemi bozuyor, sistemini yeniden kur sürücüleri kendin manuel kur.
Sürücülerden yeniden kurulum yap program kullanmadan yükle. Yanlış sürücüler çakışıyor.Az önce Hunt Showdown girdiğimde yine mavi ekran verdi Mınıdump ise burada.
Sistemi baştan kurup driver booster olmadan da denemiştim yine mavi ekran veriyor. Ve genelde Hunt Showdown oynadığımda oluyor bu.
Hangi driverlari kaldirmam gerek şuanda?Sürücülerden yeniden kurulum yap program kullanmadan yükle. Yanlış sürücüler çakışıyor.
Driver booster ile hangisini güncellediysen onları.Hangi driverlari kaldirmam gerek şuanda?
Denedim olmadı yine herhangi bir oyuna girdiğimde aynı mavi ekran geliyor.Driver booster ile hangisini güncellediysen onları.
Temiz kurulum yap hata verecek mi? Yaparsa donanımsaldır.Denedim olmadı yine herhangi bir oyuna girdiğimde aynı mavi ekran geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.