wellsa Kilopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2018 #1 Bilgisayarım sürekli bu hatayı veriyor. Daha önce sadece oyunlarda verirdi şimdi ise sürekli veriyor, nasıl çözüme ulaşabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2018
Bilgisayarım sürekli bu hatayı veriyor. Daha önce sadece oyunlarda verirdi şimdi ise sürekli veriyor, nasıl çözüme ulaşabilirim?
KS KS wellsa Kilopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2018 #11 Az önce Hunt Showdown girdiğimde yine mavi ekran verdi Mınıdump ise burada. Silinen üye dedi: Driver booster zaten mavi ekran hatalarını yapıyor sistemi bozuyor, sistemini yeniden kur sürücüleri kendin manuel kur. Genişletmek için tıkla... Sistemi baştan kurup driver booster olmadan da denemiştim yine mavi ekran veriyor. Ve genelde Hunt Showdown oynadığımda oluyor bu. Artı 0 Eksi
Az önce Hunt Showdown girdiğimde yine mavi ekran verdi Mınıdump ise burada. Silinen üye dedi: Driver booster zaten mavi ekran hatalarını yapıyor sistemi bozuyor, sistemini yeniden kur sürücüleri kendin manuel kur. Genişletmek için tıkla... Sistemi baştan kurup driver booster olmadan da denemiştim yine mavi ekran veriyor. Ve genelde Hunt Showdown oynadığımda oluyor bu.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 28 Eylül 2018 #12 wellsa dedi: Az önce Hunt Showdown girdiğimde yine mavi ekran verdi Mınıdump ise burada. Sistemi baştan kurup driver booster olmadan da denemiştim yine mavi ekran veriyor. Ve genelde Hunt Showdown oynadığımda oluyor bu. Genişletmek için tıkla... Sürücülerden yeniden kurulum yap program kullanmadan yükle. Yanlış sürücüler çakışıyor. Artı 0 Eksi
wellsa dedi: Az önce Hunt Showdown girdiğimde yine mavi ekran verdi Mınıdump ise burada. Sistemi baştan kurup driver booster olmadan da denemiştim yine mavi ekran veriyor. Ve genelde Hunt Showdown oynadığımda oluyor bu. Genişletmek için tıkla... Sürücülerden yeniden kurulum yap program kullanmadan yükle. Yanlış sürücüler çakışıyor.
KS KS wellsa Kilopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2018 #13 Silinen üye dedi: Sürücülerden yeniden kurulum yap program kullanmadan yükle. Yanlış sürücüler çakışıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi driverlari kaldirmam gerek şuanda? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sürücülerden yeniden kurulum yap program kullanmadan yükle. Yanlış sürücüler çakışıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi driverlari kaldirmam gerek şuanda?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 28 Eylül 2018 #14 wellsa dedi: Hangi driverlari kaldirmam gerek şuanda? Genişletmek için tıkla... Driver booster ile hangisini güncellediysen onları. Artı 0 Eksi
wellsa dedi: Hangi driverlari kaldirmam gerek şuanda? Genişletmek için tıkla... Driver booster ile hangisini güncellediysen onları.
KS KS wellsa Kilopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2018 #15 Silinen üye dedi: Driver booster ile hangisini güncellediysen onları. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı yine herhangi bir oyuna girdiğimde aynı mavi ekran geliyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Driver booster ile hangisini güncellediysen onları. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı yine herhangi bir oyuna girdiğimde aynı mavi ekran geliyor.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 28 Eylül 2018 #16 wellsa dedi: Denedim olmadı yine herhangi bir oyuna girdiğimde aynı mavi ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yap hata verecek mi? Yaparsa donanımsaldır. Artı 0 Eksi
wellsa dedi: Denedim olmadı yine herhangi bir oyuna girdiğimde aynı mavi ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yap hata verecek mi? Yaparsa donanımsaldır.
KS KS wellsa Kilopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2018 #17 Hata kodu 0x000000f4, sorunun HDD ve SSD kablolarinin zamanla (artik nasilsa) yerinden cikmis olmasi. Kablolari degistirdim, islemci macunu yeniledim sorun ortadan kalkti. Yardim edenlere teşekkürler. Artı 0 Eksi
Hata kodu 0x000000f4, sorunun HDD ve SSD kablolarinin zamanla (artik nasilsa) yerinden cikmis olmasi. Kablolari degistirdim, islemci macunu yeniledim sorun ortadan kalkti. Yardim edenlere teşekkürler.