Physx sürücü kullanımı nasıl olmalı?

X-frost

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PhysX araştırdığımda, PhysX SDK 4.0 ve Nvidia PhysX software 9,17 version. Bu ikisini buldum. Hangisini yüklememiz gerekiyor? İkisini yüklesek olur mu? Ekran kartım GTX 1050 Ti.

Senin bir işlem yapmana yada yüklemene gerek yok. Ekran kartı sürücüsünü yüklerken zaten yüklüyor.
Nvıdıa’nın sitesinden son çıkan sürücüyü yüklersen zaten en güncel yazılıma sahip oluyorsun içinde PhysX yazılımıda mevcut.

2007 ve öncesi oyunlar için '' physx system software legacy driver'' kurulması gerekiyormuş doğrumu bu?

2007 ve öncesi oyunlar için '' physx system software legacy driver'' kurulması gerekiyormuş doğrumu bu?
O kadarını bilmiyorum. Eğer oyuna girişte sorun yaşarsanız konu açarsanız yardımcı oluruz. Fakat böyle bir soru sormak yanlış olur şuan 2007 öncesi oyunları oynayan az kişi vardır.
Ben hiç öyle bir sorun yaşamadım yani o dediğiniz isimde bir yazılım yüklemedim FİFA 2007 ve Max Payne 1 oyunlarını sorunsuz oynayabiliyorum Windows 10’da.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı