Çözüldü Phyton'da bir programın 330 saniyede bir tekrarlaması nasıl sağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ama Benim Kodumun Devam etmesini istiyorum

print("MERHABA")
prinT("Sa")
#Bunlar Baştaki Kodlar Bunları İlk Başta Yapacak Ve Devam Edecek
while True:
print("Selamın")
print("Aleyküm")

#bunlar sonraki kod

benim istediğim merhaba sa yı yazdırdıktan sonra koda devam edecek selamın aleyküm ü de sürekli yazdıracak ama 330 saniye sonra tekrar merhabasa yazdırmasını istiyorum.

ben bot yazıyorum yani oyunda ekrana şifre çıkıyor 5.30 dakikada bir
bot ilk başta şifreyi giriyor sonra bot oyunda itemleri satıyor ama 5.30 dakika sonra bidaha şifre
geliyor o yüzden başa dönmek istedim bunu nasıl yapabilirim ?
import time

while True:
print("MERHABA")
print("Sa")

start_time = time.time()

while (time.time() - start_time) < 330:

print("Selamın")
print("Aleyküm")

time.sleep(1)

start_time = time.time() = Şuanki zamanı alıyor ve 330 saniye olana kadar "Selamın" "Aleykümü" döndürüyor daha sonra başa geçiyor kodlarda sıkıntı olabilir editör kullanmadım.

import time

while True:
print("MERHABA")
print("Sa")
time.sleep(2)
start_time = time.time()
while (time.time() - start_time) < 330:
print("Selamın")
print("Aleyküm")

Bu güncellenmiş hali %90 çalışır.

İşe yaradıysa çözüm verirsen mutlu olurum.
İşe yaradı teşekkür ederim.
Çözüm olarak işaretlermisin.

Yazdığınız mesajı okumaya üşendim açıkçası. 3 satırlık şey için saçma sapan uzatıp durmuşsunuz. Indentation hatası da var ayrıca. time paketini import etmeyi de iki defa unutmuşsunuz.
Tamam dostum.

Yazdığınız mesajı okumaya üşendim açıkçası. 3 satırlık şey için saçma sapan uzatıp durmuşsunuz. Indentation hatası da var ayrıca. time paketini import etmeyi de iki defa unutmuşsunuz.

Uzun süredir Python yazmıyorum time paketi olmadan düz sleep() çalışıyordu diye hatırlıyorum bu ikisinide kullanabilirsin anlamında dedim. Kullanıcının istediğide bu değilmiş zaten sonucunda çözmüş olduk teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı