import timeAma Benim Kodumun Devam etmesini istiyorum
print("MERHABA")
prinT("Sa")
#Bunlar Baştaki Kodlar Bunları İlk Başta Yapacak Ve Devam Edecek
while True:
print("Selamın")
print("Aleyküm")
#bunlar sonraki kod
benim istediğim merhaba sa yı yazdırdıktan sonra koda devam edecek selamın aleyküm ü de sürekli yazdıracak ama 330 saniye sonra tekrar merhabasa yazdırmasını istiyorum.
ben bot yazıyorum yani oyunda ekrana şifre çıkıyor 5.30 dakikada bir
bot ilk başta şifreyi giriyor sonra bot oyunda itemleri satıyor ama 5.30 dakika sonra bidaha şifre
geliyor o yüzden başa dönmek istedim bunu nasıl yapabilirim ?
import timePython ile.
Çözüm olarak işaretlermisin.İşe yaradı teşekkür ederim.
Tamam dostum.Yazdığınız mesajı okumaya üşendim açıkçası. 3 satırlık şey için saçma sapan uzatıp durmuşsunuz. Indentation hatası da var ayrıca.Sosyal'de nasıl kod paylaşılır?
Eğer kodu fotoğraftaki kısma tıklayıp açılacak pencereye yapıştırırsanız çok daha anlaşılır olacaktır. Sorununuzun çözülmesi ümidiyle. İyi forumlar :)www.technopat.net
time
paketini import etmeyi de iki defa unutmuşsunuz.
Yazdığınız mesajı okumaya üşendim açıkçası. 3 satırlık şey için saçma sapan uzatıp durmuşsunuz. Indentation hatası da var ayrıca.Sosyal'de nasıl kod paylaşılır?
Eğer kodu fotoğraftaki kısma tıklayıp açılacak pencereye yapıştırırsanız çok daha anlaşılır olacaktır. Sorununuzun çözülmesi ümidiyle. İyi forumlar :)www.technopat.net
time
paketini import etmeyi de iki defa unutmuşsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.