"Bee Coin" vardı bide. Ortalama 300-500K civarı Coin kasmıştım. Hala piyasaya girmeyince hesabı sildim.Borsaya girmedi mi hala? Geçen yıl mıydı tam hatırlamıyorum bir arkadaşımın daveti ile katılmıştım. Sonra uygulamayı sildim.
Başarabilirse (ki sanmıyorum) kendisi için iyi bir alternatif olabilir. Ülke olarak 30 yıl geriden geldiğimiz için bizi fazla etkilemez. Ama ne diyeyim, inşallah başarır. Dünya adına her ileri adım iyidir
"Bee coin" vardı bir de. Ortalama 300-500k civarı coin kasmıştım. Hala piyasaya girmeyince hesabı sildim.
Borsaya girmedi mi hala? Geçen yıl mıydı tam hatırlamıyorum bir arkadaşımın daveti ile katılmıştım. Sonra uygulamayı sildim.
Ben de coin kasmıştım baktım biraz scame benziyor çıktım 1 doların üstünde bir değer bile alamaz muhtemelen ama stanford çıkışlı kişiler yapmış diye seviniyordum şimdi bence scamdir gözüyle bakıyorum çoktan sildim zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.