Pi network nedir?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD
OKX borsasında sürekli yükseliyor fakat diğer coinler düşüşte. Pi network nedir?

Binance'ta listelenme ihtimali var. Eğer bu gerçekleşirse çok yükselebilir, boşta paranız varsa bir miktar Pi alın dursun kenarda.

Binance'ta listelenme ihtimali var. Eğer bu gerçekleşirse çok yükselebilir, boşta paranız varsa bir miktar Pi alın dursun kenarda.

10000 TL'lik alım yaptım siz öyle deyince anlık gelişmeleri aktaracağım.

Son düzenleme:
Yok hocam dursun zararı olmaz.

OKX TR borsası.

Sizi anlık olarak kahin ilan ediyorum… Son durum nedir hocam Pi Coin'in?

Hocam mesaj yazdığıma pişman etmeyin beni 😅. Sadece tahminde bulundum, düşebilirde 🤨 Haberlere biraz bakındım, Binance'ta listelenmesi için olumlu şeyler var ama ne olacağını bende bilmiyorum.

Yok hocam dursun zararı olmaz.

OKX TR borsası.

Sizi anlık olarak kahin ilan ediyorum… Son durum nedir hocam PI Coin’in?
Hocam satmadıysanız sağlam kar yapmışsınızdır herhalde 😂

Son düzenleme:
Hocam mesaj yazdığıma pişman etmeyin beni 😅. Sadece tahminde bulundum, düşebilirde 🤨 haberlere biraz bakındım, Binance'ta listelenmesi için olumlu şeyler var ama ne olacağını bende bilmiyorum.

Hocam mesaj yazdığıma pişman etmeyin beni 😅. Sadece tahminde bulundum, düşebilirde 🤨 haberlere biraz bakındım, Binance'ta listelenmesi için olumlu şeyler var ama ne olacağını bende bilmiyorum.

Hocam satmadıysanız sağlam kar yapmışsınızdır herhalde 😂

Of hem de ne kâr hocam… 80klık alım yaptık potansiyel görünce coinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı