Pi Uygulaması ve Pi Coin nedir?

Ipar

Picopat
Merhabalar,
Google play üzerinden Pi uygulamasını indirdim. Yaklaşık bir haftadır belli bir saatte gelen bir bildirim doğrultusunda kazım işlemi gerçekleştiriyorum.
Ancak telefonumda bazen tuhaf şekilde kasma gerçekleşiyor sizce bu kazım işleminde kaynaklı olabilir mi?
Sonucunda ücretsiz bir uygulama ve burada kıymetli veri biz olabilir diye düşünmeden edemiyorum.
Bitcoin ya da etherum da yolculuğuna bir şekilde başladı deyip kullanıyorum, umut dünyası...
Pi coin ve uygulama hakkında daha detaylı bilgisi olan var mı acaba?

Hiç bir izni kullanmadığını biliyorum. Dosyalarına, konumuna vs. hiç bir şeye erişimi yok. Varsa da kaldırabiliyorsunuz zaten. RAM kullanımına baktığımda da çok yemiyor gösteriyordu hatta baya düşüktü ama nedense silince düzeldi. Benim gibi eğer kötü bir telefonunuz varsa silmek zorundasınız yapacak bir şey yok. Gerçi piyasaya katılacağına da pek inanmıyorum ama neyse.

Belki uygulamanın optimizasyon olarak bir sıkıntısı olabilir bir hata gibi bilmiyorum. Güncellemeyle düzeltirler öyle bir şey varsa zaten.

Hocam sistem bileşenlerini kullandığından diğer yazılımlara daha az güç kalıyor. Zaten telefondan mining yapılmaz.

Hocam sistem bileşenlerini kullandığından diğer yazılımlara daha az güç kalıyor. Zaten telefondan mining yapılmaz.
Sistem bileşenlerini kullanmıyor söylediklerine göre. Pil kullanımı falan da ben de %0 dı zaten. Gerçek bir mining de yapmıyorsunuz. Dediğiniz gibi olsaydı daha ilk indirdiğimiz uygulamadan diğer uygulamalara güç kalmaz kasardı. Bence yazılımsal bir hata var gibi.

Şuan herhangi bir değere karşılık gelmiyor ama ilerleyen zamanda biriktirdiğin pi coinleri o zamanın koşullarına göre bir değere sahip olup kullanılacak isim soyisim gibi bilgileri doğru girmeniz önemli ilerleyen zamanda doğrulama istenilecek o yüzden yanlış girmeyin , uygulama fazla güç tüketmiyor diye biliyorum sen uygulamayı kapasan da o sürekli çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı