Pi Zero için SSH

391039

Hectopat
Makaleler
1
Raspberry Pi Zero'yu kullanmak için SSH yapmak istiyorum USB üzerinden. Türkçe bir rehber bulamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?

raspberrypi.local adresine ping atmayı denediniz mi ?
Bir de doğru usb portunu kullanıyorsunuz değil mi? Ortaya yakın olan "USB" portunu kullanacaksınız. Power olanı değil

Eğer işin içinden çıkamadıysanız SD karta sıfırdan raspbian imajını atıp rehberi tekrardan dikkatlice uygulayın. Kaçırdığınız bir nokta olabilir.

Tekrar attım. Putty sürekli hata veriyor. RNDIS olarak gözükmüyor aygıt yöneticisinde. Çıldıracağım artık :(
Arkadaşlar bakar mısınız ?
Arkadaşlar başardım. Yakında bununla alakalı bir rehber hazırlayacağım. Sürücüleri internetten bulana kadar canım çıktı. Drive yükleyip başka sıkıntısı olanlara yardım edeceğim.

Son düzenleme:
Tekrar attım. Putty sürekli hata veriyor. RNDIS olarak gözükmüyor aygıt yöneticisinde. Çıldıracağım artık :(
Arkadaşlar bakar mısınız ?
Arkadaşlar başardım. Yakında bununla alakalı bir rehber hazırlayacağım. Sürücüleri internetten bulana kadar canım çıktı. Drive yükleyip başka sıkıntısı olanlara yardım edeceğim.
Evet paylaşırsanız seviniriz. İhtiyacı olanlar için güzel yardım olur.
Buraya da link bırakırsınız rehberi hazırladıktan sonra.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı