Pikatel Airmax 101-CBW 383Z4(uydunet) ile Kablosuz Ağı Genişletmek

EmirAkdemir

Megapat
Yer
İstanbul
Selamın Aleyküm. Uydunet'e geçtikten sonra verilen modemden kaynaklı bir Kablosuz Ağ yetmezliği var.
Eski Airties modemim ile sokağın başına kadar kablosuz ağ bağlantısı alabilirken bu yeni modemle bırakın sokağı salona kadar bağlantı alamıyorum.
Koridorun uzun olmasından mıdır bilmem fakat salona girdiğim zaman kablosuz ağ sadece 1 diş çekiyor balkona çıktığım zaman modem kayboluyor.

Önümüz yaz, ben balkona çıktığımda internet alamayacak mıyım? Kırarım o modemi :).

Her neyse çok uzatmadan asıl konuya geçeyim. Airties'i ihtiyacım olmadığından arkadaşıma verdim, sonradan aklıma geldi acaba kablosuz ağı genişletebilir miydim diye, pişman oldum verdiğime. Ayıp olur geri de istenmez, düşünürken aklıma 2009'dan kalan pikatel airmax 101 modem geldi. Bununla genişletebilirim diye düşündüm fakat ne işlem yapacağımı bilmiyorum.

Birkaç sefer denedim fakat başarısız oldum. Çareyi buraya konu açmakta buldum. Bilen biri bana yardımcı olursa sevinirim. İyi Forumlar
upload_2015-4-11_14-25-4.png

Uydunetten gelen modemin arayüzü budur, airties'a göre daha karışık. Sanırım bunun adına köprüleme deniyor fakat pek bir bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı