Piksel oyun için oyun motoru önerisi

OverFireable

Kilopat
Katılım
22 Ağustos 2021
Mesajlar
5.300
Makaleler
10
Çözümler
56
Yer
Karabük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF 6900XT OC Edition / AMD Ryzen 7 5800x3D / Kingston Fury Renegade RGB 2x16 3600Mhz CL16 / Asus ROG STRIX B550-XE / Samsung 980 Pro / Kioxia Exceria Plus G3 2TB / Phanteks P600s / Corsair RM850x 850 watt 80+ gold / Arctic Liquid Freezer II 360
Cinsiyet
Erkek
Stardew tarzı bir piksel oyun yapıcağız. Oyun motoru olarak Unity veya Unreal Engine kullanacağız. Başka öneriniz var mı?
 
Godot'u inceleyebilirsiniz ama pek Türkçe kaynak yok.
Godot Engine ve GameMaker var. GameMaker için kaynak var ama Godot için pek bulamadım.
Bunlar Unity'den kaliteli mi olur? Çünkü biz öyle dandik bişey düşünmüyoruz önce bedavadan demo satıp sonradan Steam'de satışa koyacağız. Birde Godot'da 3 kişi birden aynı projeye müdahele edebiliyor mu?
 
Bunlar Unity'den kaliteli mi olur? Çünkü biz öyle dandik bir şey düşünmüyoruz önce bedavadan demo satıp sonradan Steam'de satışa koyacağız. Bir de Godot'da 3 kişi birden aynı projeye müdahale edebiliyor mu?

Unity'yi iyi öğrenebilirseniz ortaya daha iyi işler çıkarabilirsiniz ancak bu motorlarda iyi motorlar ve Unity gibi karışık değiller, kullanımları biraz daha basit. Burada iş büyük oranda size kalıyor.
 
Unity'yi iyi öğrenebilirseniz ortaya daha iyi işler çıkarabilirsiniz ancak bu motorlarda iyi motorlar ve Unity gibi karışık değiller, kullanımları biraz daha basit.
Birden çok kişi 1 projeye müdahele edebiliyor mu bize o önemli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı