Pil logo yanındaki anlamsız logo

BEST OF TECHNO

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm pil logosunun yanında çıkan logonun anlamı sanırım ekran yansıtma fakat şöyle bir sorun var, evimdeki televizyonun interneti bile yok, bağlanma söz konusu bile değil. Bu neden olur? Şu anda ekran yansıtma da cihaz arıyorum bulamıyor da aynı zamanda, durduk yere böyle bir logo çıktı.

437A2D30-F51D-4547-BFD2-B470CA1D0B1F.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamünaleyküm pil logosunun yanında çıkan logonun anlamı sanırım ekran yansıtma fakat şöyle bir sorun var, evimdeki televizyonun interneti bile yok, bağlanma söz konusu bile değil. Bu neden olur? Şu anda ekran yansıtma da cihaz arıyorum bulamıyor da aynı zamanda, durduk yere böyle bir logo çıktı.

Eki Görüntüle 866584

Belki komşuda vardır farklı bir yere parka gittiğinizde falan oluyor mu?
Veya özelliği belirtmek için sizinki iPhone 5 mi eğer öyleyse anlamam ama iPhone 7 veya 8 ise bir bakabilirim birkaç tahminim var.

Etrafınızda AirPlay destekli cihaz olduğunu söylüyor.
Ayarlardan kapatılabilir.

Benzer ayar OS X üzerinde böyle görünüyor. iOS üzerinde çok farklı olduğunu sanmıyorum.

Eki Görüntüle 866743
Eyvallah hocam peki görseldeki logo sadece destekli cihaz olduğunu mu gösterir yoksa bağlantı gerçekleştirilmişmidir çünkü herhangi bi şekilde bir bağlantı kurmamıştım daha öncesinde

Eyvallah hocam. Peki görseldeki logo sadece destekli cihaz olduğunu mu gösterir? Yoksa bağlantı gerçekleştirilmiş midir? Çünkü herhangi bir şekilde bir bağlantı kurmamıştım daha öncesinde.
Bağlantı için yakınlarda AirPlay uyumlu cihaz bulunduğunu belirtir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı