Birkaç markanın oyuncu dizüstülerinde pilde otomatik ekran Hz'sini düşüren uygulamalar gördüm.
HP Pavilion'umda böyle bir uygulama yok ya da ben bilmiyorum.
Birkaç markanın oyuncu dizüstülerinde pilde otomatik ekran Hz'sini düşüren uygulamalar gördüm.
HP Pavilion'umda böyle bir uygulama yok ya da ben bilmiyorum.
Custom Resolution Utility (CRU) is an EDID editor that focuses on custom resolutions. CRU shows you how the monitor defines resolutions and other capabilities and gives you the power to change it. Add
Custom Resolution Utility (CRU) is an EDID editor that focuses on custom resolutions. CRU shows you how the monitor defines resolutions and other capabilities and gives you the power to change it. Add
O da bir seçenek. Kullanıcı program önerisi istemiş, CRU üzerinden tazeleme hızı 60 hertz olan bir profil oluşturup, pil esnasında o profili kullanabilir.
60 Hz fakat daha çok bu cihaz için değil de ileride yüksek Hz bir Ultrabook cihaz aldığımda bu ayar olmazsa nasıl yapabileceğimi öğrenmek için açtım konuyu. Hz ile pil süresi arasında o denli çok bir ilişki var mı bilmiyorum ama denemek istiyorum.
Şu an cihazın kendi ayarlarında olan 39 Hz'yi deniyorum pil süresi artmış gibi duruyor.
@atavratstrat62 değişken yenileme hızı açın. Sistem otomatik olarak Hertz değeri belirliyor. Masaüstüne sağ tık > Görüntü ayarları > Grafik ayarları > Değişken yenileme hızı
@atavratstrat62 değişken yenileme hızı açın. Sistem otomatik olarak Hertz değeri belirliyor. Masaüstüne sağ tık > Görüntü ayarları > Grafik ayarları > Değişken yenileme hızı