Pilde FPS düşmesi normal mi?

Yagiz_K

Hectopat
Daha fazla  
Laptopta şarjda iken hiçbir sorun yok. Pilde iken anlık birden 50FPS'lere inip düzeliyor. Bu durum normal mi? Değil ise geri yollayabilirim laptopu daha yeni aldım.

Laptoplarda şarja takılı değilken FPS düşmesinden başka daha normal bir durum yok.
Fps düşmesi çok normal ama mesela pilde olduğu halde 200lerdeyken bir anda 40-50görüp 10 sn sonra tekrar 200 e çıkıyor bu durum garibime gitti

Laptopta şarjda iken hiçbir sorun yok. Pilde iken anlık birden 50FPS'lere inip düzeliyor. Bu durum normal mi? Değil ise geri yollayabilirim laptopu daha yeni aldım.
Normal bir durum. Pildeyken bile yüksek fls değerleri alabilirsiniz. Ama unutmayın pilini hızlı bitecektir. Ama pilinizin bitmesini istemiyorsanız fişe takıp oynayabilirsiniz.

Pildeyken laptop kendini tasaruf moduna alır pilde oynamayın daha az performans verir ve uzun vadede pile zarar verebilir oyun oynarken şarjda oynayın hiçbir zararı yok ve performansın artar.

Tekrardan yazayım arkadaşlar ben de biliyorum pilde iken fps daha düşük olacağını ama anlatmak istediğim şu zaten pilde 200 alırken bu durum birden 50 olup geri 200 oluyor 200 dediğim değer fişte iken değil.

Nadiren oluyorsa normal.
Oyundayken 15-20dk da bir falan oluyor

HP Victus 16.
RTX 4050 i5 13500H 1TB SSD 16 GB RAM.

Biliyorum test amaçlı deniyorum zaten.

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Bu aralar bu laptopun çok satıldığını duyuyorum. Cihazı pilde kullanırken dengeli modda mı çalışıyor bakabilir misiniz? Dengeli modda performans düşüşü yaşamanız normal, oyun oynarken yük altındayken prize takılı kullanılması öneriliyor.

Sağol hocam Pilde iken de oyuna girince performans modunda kullanıyorum.Dengeli modu sadece internette dolaştığım zaman kullanıyorum

Normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…