KawaiiAlly
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 3600, MSI RX6500XT, Corsair Vengeance Pro 8x2 3200MHz, Seagate 1TB 7200RPM, Samsung M.2 970 Evo 500GB
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar selam, iyi sosyaller. İnşallah gelecek ay kendime ilk motorumu alacağım. Chopper tarzının hastası olduğumdan chopper tarzı bir motor alacağım. Daha önce "NS200 ve Drift L" ile toplam 200-300km civarı deneyimim oldu, "Yamaha RS cygnus" ile 2000km civarı deneyimim var. Şimdi ise kendi makinemi almak istiyorum.
Regal raptor pilder 125 ve Küba Superlight 125 fiyat ve görünüş açısından çok dikkatimi çekti. Internette araştırdım fakat birçok insan ikisi hakkında pek iç açıcı şeyler demiyorlar (özellikle servisi hakkında).
Kredi çekip alacağım ve mesai saatlerimi artıracağım. Sizce hangisi bunlara değer veya sizin önerebileceğiniz motor var mı?
(Boy: 175, kilo: 81)
Not: İşten eve, evden işe kullanacağım. Ayrıca okulum Florya'da, Anadolu yakasından gideceğim.
Regal raptor pilder 125 ve Küba Superlight 125 fiyat ve görünüş açısından çok dikkatimi çekti. Internette araştırdım fakat birçok insan ikisi hakkında pek iç açıcı şeyler demiyorlar (özellikle servisi hakkında).
Kredi çekip alacağım ve mesai saatlerimi artıracağım. Sizce hangisi bunlara değer veya sizin önerebileceğiniz motor var mı?
(Boy: 175, kilo: 81)
Not: İşten eve, evden işe kullanacağım. Ayrıca okulum Florya'da, Anadolu yakasından gideceğim.
Son düzenleyen: Moderatör: