Pilot olmak için pilotaj mı yoksa mühendislik mi?

Ağabey38

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel İ7 7500U /12 gb ddr4 ram 2400MHz/ 256gb ssd /amd radeon r5 m430 / intel hd grafik 620
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben THY'de pilot olmak istiyorum babam da zaten THY'de orta düzey yöneticiydi.
Ben pilotluk ve bilgisayarlarla uğraşmayı çok seviyorum sizce elektrik elektronik mühendisliği mi yoksa pilotaj mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben THY'de pilot olmak istiyorum babam da zaten THY'de orta düzey yöneticiydi.
Ben pilotluk ve bilgisayarlarla uğraşmayı çok seviyorum sizce elektrik elektronik mühendisliği mi yoksa pilotaj mı? Teşekkürler.
Hayalin neyse o. Baban yönetici diye böyle düşünmen çok sığ ve ülkenin geldiği durumu özetler nitelikte, umarım hayali THY'de uçmak olan yeni mezun pilotlar görmez böyle şeyleri :D Sadece pilot olmak istiyorsan onun peşinden, mühendis olmak istiyorsan onun peşinden koş, bunu bize sorma.

Bence mühendislik okuyup kendini önce sağlama alman daha mantıklı. Mezun olduktan sonra da cadet programına başvurursun. Mülakatlarda başarılı olursan pilotaj eğitimine başlarsın. Aksi bir durum olursa elinde diploman olur hayatını zora sokmazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı