Havacılık sektörü zaten "Esnek çalışma saatleri" ibaresinin vücut bulmuş hali gibidir Yani çalışma saati diye bir şey pek yok gibi. En olabiliri vardiyalı çalışma saatleridir.
Tarifsiz bir mutluluk çünkü o kadar zorluk ve sıkıntı, yorgunluk çekiyorsun ki resmen sırtındaki kayayı bırakmak gibi oluyor
Gerçekten hazır olduklarına eminlerse başlasınlar ve İngilizce olmadan olmayacağını sakın unutmasınlar. Çok kişi yarıda bırakmak zorunda kalıyor ve harcadıkları para ve emek hep boşa gidiyor.
Yani şartlarına göre değişiyor o biraz. Bazı lisanslar var, yenilemesi cidden ince işçilik ve detay gerektiriyor. Zaten şu kağıt işleri olmasa havacılık daha güzel bir alan olacak da
"N'oluyoruz ya?" der gibi geçti Öyle filmlerdeki gibi ak git ya değilmiş dedim
Bilemedim valla Bazen bi' Top Gun filmi havası geliyor sonra yok ya sivilde iyiyiz böyle oluyorsun
Merhaba hocam, 13 yaşındayım ve pilot olmak istiyorum. Şimdiden pilotluk için kendimi hazırladım
Stresten dolayı insülin direnci hastası oldum. (1 yıl önce.) Ve şuan neredeyse tamamen iyileştim. Eğer bir gün nasip olursa, geçmişimde endokrinoloji rahatsızlığı olması sorun yaşatır mı?