Pilot olmaya göz bozukluğu engel olur mu?

Bu mesajı dersteyken okudum ve beni gerçekten o kadar rahatlattın ki bunları bildiğim halde. Bu yüzden ne kadar teşekkür etsem az. Soruları sorduktan sonra öğrenmiştim ben de böyle olduğunu. Üstelik uzun uzun yazmışsın, ilaç gibi geldi anlayacağın. Umarım ikimiz de hayal ettiğimiz yerde olabiliriz. Hem istediğimiz şeyin hem de yaşadığımız şeylerin bu kadar aynı oluşu içimde seni tanıma isteği uyandırdı. Sakıncası yoksa tanışabilir miyiz?

Bu sitede uzun zamandır yazmıyordum. Gerçekten senin mesajlarını görünce kendi yaşadığım şeyler aklıma geldi ve yazmak istedim. Elbette tanışabiliriz. Memnun olurum. Instagram üzerinden iletişime geçebiliriz.(@kagantkgz)
Geri dönmedin sanırım tanışmaktan vazgeçtin veya farklı durum var ben yanlış anlıyorum. İstersen farklı bir platformdaki adresini atarak da iletişime geçebiliriz. Her neyse istemiyorsan hayatında başarılar. Umarım ileride pilot olursun ve tutkularını gerçekleştirirsin.

Son düzenleme:

Çok üzgünüm, mesajını şimdi gördüm, bayağıdır girmiyordum, hemen yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…