Pilot / Pilotaj bölümü okunur mu?

Burs alanlar çok nadir. İnsanlara yardım edeyim derken işsiz bırakacaksınız. Sizin hayatınız değil bu, iki kişiye burs verilmiş diye rastgele bir kişiye verilecek demek değil bu.
Dostum çabalayan birisi için neden imkânsız olsun ki?

Burs alanlar çok nadir. İnsanlara yardım edeyim derken işsiz bırakacaksınız. Sizin hayatınız değil bu, iki kişiye burs verilmiş diye rastgele bir kişiye verilecek demek değil bu.

Çok basit sıralaması yetiyorsa veyahut parası yetiyorsa okur değilse okumaz niye bu kadar kastın anlamadım.

Çabaladığını nereden biliyorsun? Çabaladığını söylememiş. Bursu kimse vermez. Verseler bile nadir.
Çabalamadığını sen nereden biliyorsun? Her şey para değil. Adam uğraşıp ilk 5 bine girerse çok rahat bir şekilde okuyabilir.

Bilgin olmayan konuda ısrarını anlamıyorum. Bunun zor olduğunu, derece yapması gerektiğini söylüyoruz. Sonrasında bursla tamamen ücretsiz okuyabilir veyahut denk gelirse diğer arkadaşın dediği gibi maaştan kesintiyle firmalardan özel destek alarak okuyabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…