YusufBeyT
Hectopat
Tamam dostum, ortaokula devam et.İyi madem kendiniz deneyin görelim![]()
Tamam dostum, ortaokula devam et.İyi madem kendiniz deneyin görelim![]()
Bir sürü rakip varken mi?
Bu nasıl bir mantık oğlum sen fazla kurtlar vadisi izlemişsin kanka bu işin içinde gizli işler var olmaz o sen boşver pilotluğu ahahahhaO kadar çalışkan, inek öğrenci var. Sence bunlar arasında bu sıralamaya girer mi?
Kanka burslu da alsan nasıl alırsan al o lisans ücretini kesinlikle ödüyosun o ayrı bişey.Ücretli şekilde okumasına da gerek yok bence, derece yaparak burslu şekilde eğitim alabilir. En son baktığımda tam burs için en az 16K sayısal lazımdı, tabii değişmiştir bu tekrar bakmak lazım.
Zengin misin?
hocam o kadar zeki değilimPilotluk için çeşitli lisanslar var. En basitinden PPL(Private Pilot Licance) alarak bile uçulabilir ve PPL ücreti ortalama 30-40k euro arası değişiyor. Ticari uçak kullanmak için lisans almak için 60k euro civarı tutar. Veya askeri havacılıktan pilot olabilirsin. Son iki seçeneği burslu şekilde halledebilirsin, ücret ödemezsin. Ilk seçenek zaten adı üstüne özel, keyfi lisans olduğu için ücretiyle alırsın.
Özet olarak, eğer yeterince çalışırsan ücretsiz şekilde pilot olma imkanın var.
O zaman özel üniversite parasını şimdiden hazırlasınlar. Mesleğe başlayabilirsen, 5 yıl civarında amorti edersin.Yani ilk 1000'e girmek istemiyorum ailemde sana yardımcı oluruz dediler özele gitmeyi düşünüyorum annem İstanbul istemiyor bende az baktım Antalya'da var Kıbrıs'ta falan var.
hocam o kadar zeki değilim![]()
üniversitenin parası hazır ama şöyle bir sıkınO zaman özel üniversite parasını şimdiden hazırlasınlar. Mesleğe başlayabilirsen, 5 yıl civarında amorti edersin.
O zaman özel üniversite parasını şimdiden hazırlasınlar. Mesleğe başlayabilirsen, 5 yıl civarında amorti edersin.
O zaman özel üniversite parasını şimdiden hazırlasınlar. Mesleğe başlayabilirsen, 5 yıl civarında amorti edersin.
Tabi, psikomotor gibi testler var, psikolojik testler var. Yök atlastan program gerekliliklerine bakabilirsin, orada maddeler halinde yazar.üniversitenin parası hazır ama şöyle bir sıkın
Üniversitenin oarası hazır ama şöyle bir sıkıntı var.
Herkesi üniversiteye almıyorlarmış yoksa herkes parasını verir pilot olur, bir sınavımsı bir şey varmış 11 haneli sayıları 5 saniye gösteriyor sonra onu yazmamızı istiyorlarmış onun gibi birkaç sınav bilen varsa yazar mısınız diye sormuştum savaş çıkmış![]()
Tabii, psikomotor gibi testler var, psikolojik testler var. YÖK Atlas'tan program gerekliliklerine bakabilirsin, orada maddeler halinde yazar.
Hocam link varsa atabilir misiniz ben buldum ama belki yanlış bulmuşumdur.
Üniversite ismini alabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.