Pilotaj bölümü ücretsiz okunabilir mi?

İşte onu diyorum bende bizlerde o para yok boşa hayal satmaya gerek yok bu yüzden.
Hayal satmıyorum. Gözlerinle okumuyor musun? Anlatıyorum ya buraya gitsen şu olur şuraya gitsen şu olur diye. %100 bedava okumanın okulunu anlatıyorum ne hayal satması arkadaş?

PrWin56 arkadaşımızın bu dediklerinizi cebinden para çıkmayarak yapması için Türkiye genelinde ilk 50'de olması lazım. Eğer bu arkadaş Tr genelinde 50'de değilse eğitime onlarca para döküp kendini geliştirmesi lazım. Bu dediğiniz aşamalara bedavadan girmek asla ve asla mümkün değil. Uzaktan akrabam pilotluk okumak için en ucuza Amerika'ya giderek halletti oda en ucuz şekilde. Burada demek istediğim öyle yada böyle o cepten para çıkacak...

Dostum dedim ya %100 bursluluk alacak puanı alsa hayatta pilatoj'a gitmez. THY ve MSÜ'de cebinden 5 lira çıkmıyor. Yol parandan tut cebindeki harçlığa kadar veriyorlar dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…