Pilotaj okunur mu?

Peki farklı bölüm okuyup uçuş okulu öneriyor musunuz? (uçak gövde motor lisans programı gibi)
Hocam eğer uçak mühendisliği okuyabilecekseniz ve gerçekten havacılık alanında çalışmak istiyorsanız pilotluk olmasa da ben uçak mühendisliği okumanızı tavsiye ediyorum çünkü sektörde uçak gövde motor okuyanların ne kadar maaş aldığını bilmiyorum. Uçuş okulu konusuna gelecek olur isek uçuş okulu konusu bana kalırsa alınmayacak bir risk. Ama eğer maddi durumunuz bunu karşılayacak durumdaysa sıfırdan bir cadet adaya göre süreciniz bir ufak daha hızlı ve daha kolay ilerleyebiliyor bazı şirketlerde (örneğin bir havayolu şirketinde aynı mülakat aşamasında cadetken başka lisanslı iken başka konulardan sorumlu tutuluyorsunuz). Benim tavsiyem eğer okuyabilirseniz uçak mühendisliği okumanız (bunu özellikle havacılık anlamında sorduğunuz için diyorum yoksa sevdiğiniz istediğiniz herhangi bir bölüm olabilir) ve daha sonra hava yollarının yetiştirilmek üzere pilot alım ilanlarına başvurmanızdır

Hocam maaşları iyi deniyor.İse girme oranida yüksek olsugu için düşündum ben bu bölümü.Sonucta hani elimde başka bir meslek olacak.Ama siz pilotaj önermiorsunuz degilmi bölüm olarak

Hocam maaşları iyi deniyor.İse girme oranida yüksek olsugu için düşündum ben bu bölümü.Sonucta hani elimde başka bir meslek olacak.Ama siz pilotaj önermiorsunuz degilmi bölüm olarak
Hocam işe girme oranları yüksek değil malesef dürüst olmak gerekirse bir ilana 2000 kişi başvuruyorsa işe girebilen kişi sayısı 20 oluyor malesef anca okurken Pegasus thy gibi şirketlerin sizi burs veya istihdam karşılığı okutması gerek ama böyle okuyabilen de tanıdığım bir kişi var açıkçası ben hala mühendislik gibi bir bölüm okuyup sonra pilotaj denemeniz taraftarıyım.

Hocam işe girme oranları yüksek değil maalesef dürüst olmak gerekirse bir ilana 2000 kişi başvuruyorsa işe girebilen kişi sayısı 20 oluyor maalesef anca okurken Pegasus THY gibi şirketlerin sizi burs veya istihdam karşılığı okutması gerek ama böyle okuyabilen de tanıdığım bir kişi var açıkçası ben hala mühendislik gibi bir bölüm okuyup sonra pilotaj denemeniz taraftarıyım.

Hocam uçak gövde motor bölümü var teknik 4 yıllık. Onu okuyup takiben uçuş okullari düşünüyorum

Hocam işe girme oranları yüksek değil maalesef dürüst olmak gerekirse bir ilana 2000 kişi başvuruyorsa işe girebilen kişi sayısı 20 oluyor maalesef anca okurken Pegasus THY gibi şirketlerin sizi burs veya istihdam karşılığı okutması gerek ama böyle okuyabilen de tanıdığım bir kişi var açıkçası ben hala mühendislik gibi bir bölüm okuyup sonra pilotaj denemeniz taraftarıyım.

Hocam uçak gövde motor bölümü var teknik 4 yıllık. Onu okuyup takiben uçuş okullari düşünüyorum

Bunu öneriyor musunuz?

Hocam işe girme oranları yüksek değil malesef dürüst olmak gerekirse bir ilana 2000 kişi başvuruyorsa işe girebilen kişi sayısı 20 oluyor malesef anca okurken Pegasus thy gibi şirketlerin sizi burs veya istihdam karşılığı okutması gerek ama böyle okuyabilen de tanıdığım bir kişi var açıkçası ben hala mühendislik gibi bir bölüm okuyup sonra pilotaj denemeniz taraftarıyım.
Hocam işe girme orani yüzde 90 diye biliyorum.Belki dediğiniz cadet programı içindir

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı