Pilotajllıkta miyop ve lazer ameliyatı

431261

Hectopat
Merhabalar. ben lise 2. sınıf uçak bakım öğrencisiyim hedefim pilotajlık kazanmak ama göz numaram biraz yüksek ve gözlük kullanıyorum.(en son sanırsam 3.5'di ikisi de) ve araştırdığıma göre göz numarası 20'li yaşlara kadar yükseliyormuş. Göz numarmın artmaması ve pilotjlık ile ilgili tavsiyeleriniz varsa lütfen belirtin. Bir de 2 kere lazer ameliyatı yapılabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Ben lise 2. sınıf uçak bakım öğrencisiyim hedefim pilotajlık kazanmak ama göz numaram biraz yüksek ve gözlük kullanıyorum.(en son sanırsam 3.5'di ikisi de) ve araştırdığıma göre göz numarası 20'li yaşlara kadar yükseliyormuş. Göz numarmın artmaması ve pilotjlık ile ilgili tavsiyeleriniz varsa lütfen belirtin. Bir de 2 kere lazer ameliyatı yapılabiliyor mu?

Evet lazer ameliyatı 1'den fazla kez yapılabilir.
Göz numarası artmaması için göz egzersizleri yapmanızı sağlıklı beslenmenizi ve miyop için hacamat ve sülük yaptırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı