Çözüldü Pin kullanılmıyor hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bedrhnaliakcy

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
İndie software
RAM
16 GB
Ekran kartı
AMD
İşlemci
AMD R5 4600H
Arkadaşlar merhaba, bu hatanın oluşmasının sebebi Windows'un başlangıç ayarlarındaki ön yükleme ayarlarının hizmetlerin kaldırılmasıdır yani tanımlı veya normal başlangıç önyüklemesi ayarları yapıldığından dolayı böyle bir hataya sebep veriyor. Bunu düzeltmek için önyükleme ayarlarını tekrar girilmesi gerekiyor. Yani düzeltilmesi gerekiyor, tabii bunun format atmadan da yapılabilir mi bilmiyorum. Ben size ekte 2 adet fotoğraf atacağım birincisi pin hatası 2 fotoğraf ise başlangıç ayarlarını onarım yapacağım hesabıma giriş yapmak istiyorum ama şifremi onaylamıyor.

2. fotoğraf Windows F8 ile başlatıp başlangıç onarımı veya başlangıç ayarları yaparken hesap şifresini istiyor. Doğru giriyorum ama kabul etmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20220730_141743.jpg
    IMG_20220730_141743.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 43
  • 16591800502182552884367097649750.jpg
    16591800502182552884367097649750.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam bazıları öne çıkmayan konulara cevap vermiyor maalesef, Caps Lock açıkmı değil mi büyük küçük harflere dikkat edin ve rakamları klavyenin sol üst tarafından yazın, kötü amaçlı birisi tarafından yakın zamanda trojan tarzı virüs yediyseniz o değiştirmiş olabilir bunları deneyin olmaz ise format atmanız gerek hem daha iyi olur her şey temizlenir.

Hocam şifremi hesap üzerinden değiştirdim yine aynı, PC'yi hesaptan kaldırdım yine aynı, geri yükleme veya o tarz işlemlerde hep aynı yere geliyorum.

Çözüm: Oturum açma ekranında Shift tuşuna basılı tutarak oturumu yeniden başlat seçeneğine basın, ekrana gelen seçenekli mavi ekrandan sistemi sıfırlama ekranından sıfırlama adımlarını izledim. Düzeldi.

Not: Benim disk bölümüm 2 adet olduğu için sadece Windows yüklü diski sildim.
Hocam bazıları öne çıkmayan konulara cevap vermiyor maalesef, Caps Lock açıkmı değil mi büyük küçük harflere dikkat edin ve rakamları klavyenin sol üst tarafından yazın, kötü amaçlı birisi tarafından yakın zamanda trojan tarzı virüs yediyseniz o değiştirmiş olabilir bunları deneyin olmaz ise format atmanız gerek hem daha iyi olur her şey temizlenir.

Hocam şifremi hesap üzerinden değiştirdim yine aynı, PC'yi hesaptan kaldırdım yine aynı, geri yükleme veya o tarz işlemlerde hep aynı yere geliyorum.

Çözüm: Oturum açma ekranında Shift tuşuna basılı tutarak oturumu yeniden başlat seçeneğine basın, ekrana gelen seçenekli mavi ekrandan sistemi sıfırlama ekranından sıfırlama adımlarını izledim. Düzeldi.

Not: Benim disk bölümüm 2 adet olduğu için sadece Windows yüklü diski sildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı