Pinaview virüs mü?

yus4ff

Decipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık -

Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 -
Meslek
Öğrenci
Görev yöneticisinde başlangıçta duruyordu. Dosya konumu açılmıyor. Virüs müdür nedir çözemedim internette de fazla bir bilgi yok. Devre dışı bıraktım ama nasıl silebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz bakın internette virüs olduğuna emin iseniz bi denetim masasından silmeyi deneyin internetten virüs nasıl silinir bakın eğer silemediyseniz bilgisayara format atın basit bir işlem internette çok videosu var

Biraz bakın internette virüs olduğuna emin iseniz bi denetim masasından silmeyi deneyin internetten virüs nasıl silinir bakın eğer silemediyseniz bilgisayara format atın basit bir işlem internette çok videosu var
Tarayıcıyla ilgili bir virüsmüş herhalde hocam.

Truva atı ve reklam yazılımı olduğu geçiyor. MBAM ile tarama yapar mısınız?
Hocam taramada bir şey çıkmıyor.

Truva atı ve reklam yazılımı olduğu geçiyor. MBAM ile tarama yapar mısınız?
Bilgisayar açılırken reklam falan çıkıyordu Chrome'dan hocam.Sonra bir şeyleri sildim çıkmıyor artık ama Pinaview duruyor daha.

Eğer uğraşmak istemiyorsanız ve bilgisayarınızda çok önemli bilgi yok ise format atın bence

Bir PUP nasıl taramada çıkmaz? Şasırdim. Adwcleaner dener misiniz?
Forumda konu açmışlar çıkmıyor diyor herkes.

Eğer uğraşmak istemiyorsanız ve bilgisayarınızda çok önemli bilgi yok ise format atın bence
Ablamla ortak kullanıyoruz o da buna izin vermez işte.Yoksa direkt format atıp geçerdim.Benimde hiç bilgim yok zaten bu antivirüs,virüslerde falan.

Bilgisayar açılırken reklam falan çıkıyordu Chrome'dan hocam. Sonra bir şeyleri sildim çıkmıyor artık ama Pinaview duruyor daha.
O zaman temizlemiş olabilirsiniz ama tamamen silinmemiş muhtemelen. Oyunun sadece exe dosyasını silmek gibi düşünün.
Yine de MBAM kalani da temizler zannediyordum.

O zaman temizlemiş olabilirsiniz ama tamamen silinmemiş muhtemelen. Oyunun sadece exe dosyasını silmek gibi düşünün.
Yine de MBAM kalani da temizler zannediyordum.
Bilmiyorum hocam.Bazı yerler Win + R yapıp Regedit yazın ordan silin diyorlar fakat sil deyincede bir şeyler bozulabilir vs. diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı