Pinaview virüsü nasıl silinir?

Windows güvenliğinde tam tarama yapıyorum. Orada çıkmazsa sorun yoktur o zaman değil mi?
Şu kayt defterinde ki kısım sıkıntı olur mu? Onu silsem oradan mesela.

Kayıt defterinden kapatsanız bile sistemi yeniden başlattığınızda gözükecektir önemli bir şey yoksa bilgisayara format atın varsa da yedekleyip format atabilirsiniz.

Kayıt defterinden kapatsanız bile sistemi yeniden başlattığınızda gözükecektir önemli bir şey yoksa bilgisayara format atın varsa da yedekleyip format atabilirsiniz.

Maalesef o format işlerini bilmiyorum o yüzden önce silmek için yollar deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Malwarebytes ile tarama yapıyorum şu an. Detections yazanlar sorunlar mı? Onları sil mi diyeceğim?

Son düzenleme:
Malesef o format işlerini bilmiyorum o yüzden önce silmek için yollar deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Hocam avcı kipini açın. Pinaview'in sayfası açıkken avcı kipini üzerine taşıyın. O zaman görecektir. Gelişmiş seçeneği ile silin.

Hocam avcı kipini açın. Pinaview'in sayfası açıkken avcı kipini üzerine taşıyın. O zaman görecektir. Gelişmiş seçeneği ile silin.

Bir sayfa olarak açılmıyor. Şurada fotoğrafını açtığım gibi durum. Görev Yöneticisi'nden de exit dedim. Ama kayıt defterinde var. Nerede bulacağım sayfasını?

Malwarebytes daki sonuçlar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-23 173515.png
    77,1 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Karantina seçeneğine tıklayın. Silinmiş olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…