Revo programı ile silin denmiş. Ben o programı indirdim. Orada gözükmüyor arama kısmından da aradım yine gözükmüyor.Konuyu baştan sona oku belki yardımcı olur ben arkadaşların dediklerini yapınca oldu.
Revo programı ile silin denmiş. Ben o programı indirdim. Orada gözükmüyor arama kısmından da aradım yine gözükmüyor.Konuyu baştan sona oku belki yardımcı olur ben arkadaşların dediklerini yapınca oldu.
Siz Revo programı ile silmediniz mi? Ben o programı indirdim. Orada gözükmüyor arama kısmından da aradım yine gözükmüyor.
Ben arama kısmına yazdığımda direkt gözüktü.
Windows güvenliğinde tam tarama yapıyorum. Orada çıkmazsa sorun yoktur o zaman değil mi?
Şu kayt defterinde ki kısım sıkıntı olur mu? Onu silsem oradan mesela.
Kayıt defterinden kapatsanız bile sistemi yeniden başlattığınızda gözükecektir önemli bir şey yoksa bilgisayara format atın varsa da yedekleyip format atabilirsiniz.
Hocam avcı kipini açın. Pinaview'in sayfası açıkken avcı kipini üzerine taşıyın. O zaman görecektir. Gelişmiş seçeneği ile silin.Malesef o format işlerini bilmiyorum o yüzden önce silmek için yollar deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Hocam avcı kipini açın. Pinaview'in sayfası açıkken avcı kipini üzerine taşıyın. O zaman görecektir. Gelişmiş seçeneği ile silin.
Malwarebytes daki sonuçlar.Kayıt defterinden kapatsanız bile sistemi yeniden başlattığınızda gözükecektir önemli bir şey yoksa bilgisayara format atın varsa da yedekleyip format atabilirsiniz.
Karantina seçeneğine tıklayın. Silinmiş olması lazım.Bir sayfa olarak açılmıyor. Şurada fotoğrafını açtığım gibi durum. Görev Yöneticisi'nden de exit dedim. Ama kayıt defterinde var. Nerede bulacağım sayfasını?
Pinaview nedir ve nasıl silinir?
Merhaba, sitede bununla ilgili bazı bilgiler ama benim sorum farklı galiba. Bende McAfee vardı. Bilmeden yüklemişim. Sonra onu bir programla sildim. Yeniden başlatıldı laptop ve şu uyarılar geldi. Şimdi bu Pinaview denen şey benim laptopta var mı yoksa McAfee'yi sildim diye mi bu uyarılar geldi...www.technopat.net
Malwarebytes daki sonuçlar.
Karantina seçeneğine tıklayın. Silinmiş olması lazım.
Olmuştur.Yaptım. Kayıt defterinden elle sildim. Bilmiyorum oldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.