Pinerya epin güvenilir mi?

Şahsen tercih etmezdim, kendini belli etmiş sitelere yönelirdim ve çok da bir fiyat farkı yok açıkçası, yorum yapanların ne zaman yaptığı gözükmüyor ve büyük ihtimalle yorumları kendileri yapmışlardır. Görseli inceleyin mutlaka.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    38,8 KB · Görüntüleme: 234
Kusura bakmayında hiç duyulmamış bir siteden 5 6 TL için risk almazdım. 5 6 TL fzla verir hesap.com.TR'den alırım.

Kusura bakmayında hiç duyulmamış bir siteden 5 6 TL için risk almazdım. 5 6 TL fzla verir hesap.com.TR'den alırım.

Şahsen tercih etmezdim, kendini belli etmiş sitelere yönelirdim ve çok da bir fiyat farkı yok açıkçası, yorum yapanların ne zaman yaptığı gözükmüyor ve büyük ihtimalle yorumları kendileri yapmışlardır. Görseli inceleyin mutlaka.
Vatangame'den aldım teşekkür ederim.

Hocam yasal bilgiler ve sözleşmeler sıkıntısız gözüküyor. Firmayı arattığımda böyle bir firma kurulmuş gerçekten. Sanal POS olarak PayTR mevcut Havale olarak kendi firmaları mevcut. Bir arıza yok gibi gözüküyor. Yeni açılmış diye ön yargıya gerek yok. Alışveriş yapılabilir.

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-13_024816097.png
    resim_2025-05-13_024816097.png
    35,1 KB · Görüntüleme: 192
  • resim_2025-05-13_024837293.png
    resim_2025-05-13_024837293.png
    11 KB · Görüntüleme: 177
Son düzenleme:
Hocam yasal bilgiler ve sözleşmeler sıkıntısız gözüküyor. Firmayı arattığımda böyle bir firma kurulmuş gerçekten. Sanal POS olarak PayTR mevcut Havale olarak kendi firmaları mevcut. Bir arıza yok gibi gözüküyor. Yeni açılmış diye ön yargıya gerek yok. Alışveriş yapılabilir.
Sponsorumuz olurlar kendileri. Gayet güvenilir. Bir sorun yaşamanız halinde desteğe yazabilirsiniz hemen.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim bir dahakine buradan alışveriş yapacağım.

Site sanırsam yeni açılmış ve fiyatlar da uygun görünüyor. Valorant puanı almak istiyorum ama herhangi bir yorum veya forum konusu göremedim. Alışveriş yapan varsa deneyimlerini aktarabilirse sevinirim. Site linki: Pinerya | Oyuncu Dostu E-Pin Sitesi | En Uygun Fiyatlar

Güvenilir değil çekiliş kazandım, ödülümü vermediler. Canlı destekleri yok. WhatsApp numaralarını veriyorlar destek olmak için ama geri dönüş yapmıyorlar. Böyle bir siteden vp falan alınmaz.

ben arada alisveris yapiyorum. havale islemleri cok yavas. pinler 20 30 dakikada falan geliyor. pin kodu gelmemesi calismamasi gibi bir durum falan yasamadim ama gercekten cok yavaslar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı