Moderatörlüğünü yaptığım bir yayıncının sponsoruydu. Zaten alınan VP'lerin teslim edilme sorunu vardı. Sponsorluğumuzun son günü bir takipçimize kullanılmış kod gönderdiklerini öğrendik, kullanmayın kullandırtmayın belli bir kitleden sonra dolandırıyorlar.
Ben numaramla kayıt olmuştum baya geçti üzerinden hiç alışveriş yapmadım baktım çıktım. Numarama bir sıkıntı olur mu? Başımız yanar mı? Bende bir yayıncı moderatörüyüm birisi geldi diyor mahkemeye taşınacak iş dedi gitti. Aklımda deli sorular.Moderatörlüğünü yaptığım bir yayıncının sponsoruydu. Zaten alınan vp'lerin teslim edilme sorunu vardı. Sponsorluğumuzun son günü bir takipçimize kullanılmış kod gönderdiklerini öğrendik, kullanmayın kullandırtmayın belli bir kitleden sonra dolandırıyorlar.
Dediginiz kisiyi az cok tahmin edebiliyorum. Onun mahkemeye tasima olayi bambaska. Ve hayir, numaraniza bir sey olmaz.Bende bir yayıncı moderatörüyüm birisi geldi diyor mahkemeye taşınacak iş dedi gitti.
TH ile başlayan değil mi? Teşekkürler içimi rahatlattınız.Dediginiz kisiyi az cok tahmin edebiliyorum. Onun mahkemeye tasima olayi bambaska. Ve hayir, numaraniza bir sey olmaz.
Site ilk açıldığında herkese sponsor falan oluyorlardı, bir sürü çekiliş dönüyodu. Şuan birçok kişinin sponsorluklarını iptal ettiğini görüyorum, site iyiye gitmiyor sanırım. İnşallah sorununuz çözülür hocam, artık daha köklü sitelere yöneliriz.havale ile dun 15:00 gibi para yatirdim, o gun onaylanmadi..
Bugun param hesabima yatmis simdi 9:10 gibi 1000 vp aldim hala gondermediler, 10 tane ticket actim bakan yok, whatsaptan daha once yazdim 1 kere bakmislardi simdi bakmiyorlar.
ticket acilmiyor sag tik incele yapip bir seyi duzeltmem grekiyor baglantiyi 2 t ile yazmislar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.