cemozdemir
Hectopat
Upload hızım eski haline getirildi.Nasıl çözüldü?
Upload hızım eski haline getirildi.Nasıl çözüldü?
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 gündür pingim normalinden yüksek. Sadece oyunlarda değil Speedtest yaptığım zaman da yüksek çıkıyor. Testlerde normalde 5-6-7MS aralığındaydı şu an 27MS. Türk Telekom kullanıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda "altyapınızda bir problem yok" diyorlar. Durduk yere bir anda arttı. LoL oynarken TR serverinde 13-14-15-16MS alırken şu an 35'in altına inmiyor. Modemim ZyXEL, onları aradığımda modemimin güncel sürümde olduğunu söylüyorlar. Modeme restart da attım, düzelmiyor. Wi-Fi kullanıyorum ve modemi kullanan sadece benim. Nasıl eski haline döndürebilirim?
Eki Görüntüle 566118Eki Görüntüle 566119
Arıza kaydı oluşturmuştum, "arızanız çözümlenmiştir" diye mesaj attılar, herhangi bir değişiklik yok. Pingim hâlâ yüksek.
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 gündür pingim normalinden yüksek. Sadece oyunlarda değil Speedtest yaptığım zaman da yüksek çıkıyor. Testlerde normalde 5-6-7MS aralığındaydı şu an 27MS. Türk Telekom kullanıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda "altyapınızda bir problem yok" diyorlar. Durduk yere bir anda arttı. LoL oynarken TR serverinde 13-14-15-16MS alırken şu an 35'in altına inmiyor. Modemim ZyXEL, onları aradığımda modemimin güncel sürümde olduğunu söylüyorlar. Modeme restart da attım, düzelmiyor. Wi-Fi kullanıyorum ve modemi kullanan sadece benim. Nasıl eski haline döndürebilirim?
Eki Görüntüle 566118Eki Görüntüle 566119
Arıza kaydı oluşturmuştum, "arızanız çözümlenmiştir" diye mesaj attılar, herhangi bir değişiklik yok. Pingim hâlâ yüksek.
Sorunum çözüldü yazmıştım.Hocam YouTube'da "duex" adlı kanal var ve videoları çok kalitelidir. Orada istediğiniz ping düşürme videoları var. Ben kullandım ve çok memnun kaldım. Ama dediklerini atlamadan yapmalısınız.
Sorunum çözüldü yazmıştım.
Hattınızı Fast Pathe geçirmeleri gerekiyor. Ben 3 hafta önce de söylemiştim müşteri temsilcisine, geçirmemişlerdi, bugün son kez arayıp deneyeyim şansımı dedim.Peki ne yaptınız nasıl çözdünüz anlatır mısınız? Az önce TTNET'i aradım upload hızımı düşürmek için görüştüm ama "böyle bir hizmetimiz yok bunlar otomatik olarak belirleniyor sistemden ve şu anki profil covid dolayısıyla böyle" dendi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.